2821
2789
عنوان

نگرانم

148 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من رفتم دکتر گفت با این احتمالاتی ک براورد کردم میرم تو ماه سوم ولی فقط برام ی سونو لگن نوشته و نه ازمایش غربالگری و نه سونو ان تی

میخاستم ببینم دیر نمیشه واسه این ازمایش و سونو؟سونو لگن چرا مینویسن؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که تا به حال سونو لگن نرفتم غربالگری از. اول هفته 12 تا 14 وقت داری چند هفته هستی

من الان تو هفته دهم باید باشم

اخه دفعه اولمم هست اصلا دارم میرم سونو و نمیدونم چرا این سونو رو نوشته

غربالگری وقت داری شاید خواسته ببینه اندازه لگنت چطوره برای زایمان طبیعی 

مگه از الان میشه نظر داد؟

من تو نت سرچ کردم نوشته بود واسه تعیین رشد جنین هست

ولی من میخاستم ببینم مشکلی خدا نکرده وجود نداشته باشه ب دکترم گفتم ازمایش و سونو ان تی میخام گفت بعد از سونو میگم میخاد یا نه

من ۴هفتم بود ک متوجه شدم دکتر بهم دیر نوبت داد و تو هفته نهم رفتم و بعدم این سونو رو واسم نوشت

همون سونو معمولیه ک دکتر برات نوشته تا از ضربان قلب و ... مطمئن شه اگه اوکی بود برات ان تی ان بی بنویسه

الان 3ماهت نشده 3ماه از 12 هفتس

مگه از الان میشه نظر داد؟ من تو نت سرچ کردم نوشته بود واسه تعیین رشد جنین هست ولی من میخاستم ببینم ...

نمیدونم ولی مطمعنم هیچ مشکلی نیست هر دکتری روشی داره عزیزم

خدایا دوست دارم
مگه از الان میشه نظر داد؟ من تو نت سرچ کردم نوشته بود واسه تعیین رشد جنین هست ولی من میخاستم ببینم ...

ان تی و ان بی از 12 هفته قابل رویته دقیقا معمولا کسی ک هفته 7یا 8برا قلب سونو بره دیگه بهش سونو نمیدن تا غربالگری اول جز اینکه این بین مشکلی پیش بیاد لکه بینی ای ..... باز سونو بدن

همون سونو معمولیه ک دکتر برات نوشته تا از ضربان قلب و ... مطمئن شه اگه اوکی بود برات ان تی ان بی بنو ...

بله گفتم ک دکتر گفت وارد سه ماه میشی ن ک سه ماهمه 

اهان...بعد ان بی چیه؟

بله گفتم ک دکتر گفت وارد سه ماه میشی ن ک سه ماهمه  اهان...بعد ان بی چیه؟

ان بی تیغه استخوان بینیه ک فقط باید دیده بشه ولی ان تی برا من رو سونو رو سر جنین اندازه زده ک نرمالش تا 3 هست فک کنم ان تی رو دقیق نمیدونم

منم منظورم از 3ماه این بود ک نگران ان تی نباش من 12 هفته و 4روزم بود دکتر برام نوشت و فرداییش انجام دادم