2821
2789
عنوان

چرا خواستگارم یهو روانی شد 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 43536 بازدید | 384 پست

نتیجه رو بعد به ما اعلام کن ببینیم این بیقوله مَرد ، چیشد ؟

احتمالا دیده شما شل نمیشی و پا نمیدی ، خواسته بااین بازی سباه دستکاری روانی کنه که بری سمتش

این مردا فقط دنبال داستانن ، کیف کنن . . .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نکنه دیده خیلی جدی نگرفتیش و معمولی باهاش حرف می زنی ازش خوشت نیومده خواسته با این کار ببینه چقدر به ...

اره خیلی سرد بودم

اخه تا یه مدت اشنا نشم نمیتونم من گرم برخورد کنم با مردا 😥

ولی خب چی بگم

انقدر ناگهانی؟!

برو خداروشکر کن باهاش زیر یک سقف نرفتی از همین اول تنوع طلب بودنشو و اینکه لیاقت متعهد بودن رو نداره رو نشون داد خوب بود باهاش ازدواج میکردی بعد از چند وقت با یه بچه مچشو حین خیانت کردن میگرفتی ؟ گور پدرش اتفاقا خوشحال باش که زندگیت خراب نشد

احتمالاً۱. کسی زیراب زده پشت سرتون۲. دیده زیادی سرد هستی گفته بیشتر واست وقت نذاره۳. خواسته ازت استف ...

نه اصلا زنگ نمی زنم هرگز

درسته ولی همش فکر می کنم کدومشه دقیقا

اره خیلی سرد بودم اخه تا یه مدت اشنا نشم نمیتونم من گرم برخورد کنم با مردا 😥ولی خب چی بگم انقدر ناگ ...

شاید یکم صبوری کرده از تو میل ببینه ندیده فکر کرده از سر اجبار باهاش صحبت میکنی احتمالا خیلی وقته از نوع برخوردت راضی نبوده یهو خسته شده هر چند باید حرف می زد شایدم میخواسته اون شب باهات قرار بذاره کم کم همینو بگه بهش فرصت ندادی حالا عیب نداره من جات بودم یه اس ام اس بهش می دادم میگفتم پیام ندادید و بلاک کردید احتمال دادم دیگه قصدتون برای ادامه دادن این رابطه تغییر کرده هر چند درستش این بود این موضوع رو می گفتید به هر حال مسئله ای نیست براتون آرزوی خوشبختی می کنم خدا نگهدار.

شاید یکم صبوری کرده از تو میل ببینه ندیده فکر کرده از سر اجبار باهاش صحبت میکنی احتمالا خیلی وقته از ...

میگم اگه چیزی بگم فکر می کنه خیلی تو کفشم

چی بگم خل شدم دیگه رفت

تا اینطوری کرد من بهش فکر می کنم

برو خداروشکر کن باهاش زیر یک سقف نرفتی از همین اول تنوع طلب بودنشو و اینکه لیاقت متعهد بودن رو نداره ...

نه من نمیخوامش

برگرده هم نمیخوامش

بحث یهویی بودن و دلیلش برام مبهمه

نه من نمیخوامش برگرده هم نمیخوامشبحث یهویی بودن و دلیلش برام مبهمه

ببین بهش فکر نکن تو ذهنت بهش ارزش نده اتفاقا اونم همینو میخواد که تو همش بهش فکر کنی بیخیالش شو اگه یه زمانی هم برگشت و بهانه آورد و به غلط کردن افتاد قبول نکن و ایستاده و تمام قد قهوه ایش کن

دقیقا دوستم همینو میگه بعد اونوقت ننش خونه ما چیکار میکرد !!!!!!!!!دوستم میگه این زن داشته اخه کی بر ...

یسریا میرن.یکی رو شنیدم با اینکه زن داشته،رفته خواستگاری دختر مجرد.بعد تو خواستگاری گفته زنم اونقدر خوب نیست و یه زن باسواد و... می خوام.یکسریا که زن شون باردار نمی شه؛میرن یه زن دیگه می گیرن که براشون بچه بیاره.مادر پسره هم،دنبال پسره میره که به اصطلاحِ خودشون،یه زنِ سالم بگیره برای پسرش

به مردا کلا قبل از ازدواج دل نبدین چون اکثرا همینن وضربه روحی میخورین،چون مردا قابل پیش بینی نیستن یعنی ممکنه یه ساعت بعداز اینکه خودشو عاشقترین آدم دنیا نشون داد غیبش بزنه و برای همیشه بره..اینم اصلا مشکل شما نیست کلا خلقت اقایون به این شکل هست دلیلش میتونه تنوع طلبی و دمدمی مزاج بودنشون و ایده ال گرائیشون باشه ویا اینکه پای مورد دیگه ای درمیونه یا اینکه یه چیزی از شما باب میلشون نبوده و روشونم نمیشده بگن یا کلا ازهمون اول فقط برای سرگرمی و خوشگذرونی اومدن سمت شما ،،،پس اصلا به قربون صدقه و حرفای عاشقانه آقایون زیاد بها ندین چون خیلی وقتا همش از رو هوسه و عشق نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز