2777
2789

سلام مامانا😊👱

دخترم ۱۲ روزشه👼

نمیدونم هرچند ساعت یکبار باید بهش شیر بدم

و چه مقدار؟🍼🕧

پشتم خیلی درد میگیره موقع شیردادن

کلا خسته میشم

بعدشم بچم هر دفعه شیر میخوره بالا میاره

بعضی وقتا کم

بعضی وقتا زیاد

ولی پنیری نیست،خوده شیره

چیکار کنم؟خطر داره؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

عزیزم سرچ کن روشهای صحیح شیردهی توی گوگل ایمیج بهت با شکل نشون میده تا قبل چهل روز بهتره هر دوتا سه ساعت یه بار شیرش بدی اگرم خوابه بیدارش کن بهش شیر بده.اگر هر دفعه بالامیاره حتما دکتر ببرش عادی نیست به نظرم

اگر خودِ شیر رو بالامیاره رفلاکس داره بهتره دکترش معاینه اش کنه هر چند الان دارویی براش نمیده

خودت لبنیات و ادویه فعلا نخور

معمولا بچه ها 2 ساعت یکبار نیاز دارن که شیر بخورن پس اگر خوابه 2 ساعت یکبار حتما بیدارش کن و شیرش بده

تا وقتی که میخوره بذار بخوره تایمِ خاصی نداره

من اغلب خوابیده به دخترم شیر میدم هم خودش راحتتره هم من

البته خوابیده برای بچه های رفلاکسی مناسب نیست و بهتره نیم نشسته بهش شیربدی

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خودِ شیر رو بالامیاره رفلاکس داره بهتره دکترش معاینه اش کنه هر چند الان دارویی براش نمیده خودت ...

مرسی عزیزم.آره حتما به دکترش میگم چک کنه.

ممنون

فقط چون شبا بیداره

توپ هم بترکه روزها بیدار نمیشه.انقدر باید تکون تکونش بدم صداش کنم شاید یکی دو قلوپ میخوره باز میخوابه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
زیر دستت بالشت بزار که بچه بیاد بالا هر موقع هر اندازه میخواد بهش بده موقع شیر خوردن کل هاله ی سین ...

وزنشو نمیدونم ولی روزی ۱۰ تا پوشک عوض میکنم

مرسی عزیزم.آره حتما به دکترش میگم چک کنه. ممنون فقط چون شبا بیداره توپ هم بترکه روزها بیدار نمیشه ...

همون یکی دو قلوپ رو حتما دو ساعت یکبار بهش بده چون ممکنه قندش بیفته از وقتی وزنش دو برابرِ تولدش شد دیگه خطرِ افتادنِ قندش منتفیه و میتونی بذاری هر چقدر که مایله بخوابه هر چند خودش دیگه نهایتا 3 ساعت یکبار بیدار میشه

برنامهء خوابشم منظم کن روزها پرده ها رو باز کن بذار خونه پر نور باشه باهاش بازی کن و حرف بزن اما شبها خونه رو تاریک کن و اگر هم بیدار بود باهاش حرف نزن بذار یاد بگیره که شب باید بخوابه

.Pain🔥you made me a believer

همون یکی دو قلوپ رو حتما دو ساعت یکبار بهش بده چون ممکنه قندش بیفته از وقتی وزنش دو برابرِ تولدش شد ...

وای دلم قنج رفت😍

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸