2777
2789

نمیخوام این حس روباخود داشته باشم تا بتونم اقدام بهتری داشته باشم.میگن استرس بده. بعد فوبیای این دارم بچه مو ازم بگیره یا ازم ایراد بگیره.خواهش میکنمممم خواهرانه مادرانه راهکارربدین😭

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیل این رفتارت چیه

رفتار منو میگی؟اخه وقتی تنهاییم حرفایی میزنهدکه دلم میشکنه.جلو شوهرم خوبه باهام.جلوی بقیه حتی منو و جاریمم ضایع میکنه.مثل قاضی دادگاهه حس میکنه همه کارست

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

ببین هر وقت هر چیزی بهت گفت  زود جواب نده یه چند دقیقه بمون فکر کن یه جواب درست بده 

چون حس میکنی نمیتونی همون لحظه جواب بدی و ممکنه چیزی بهت بگه و دلت اذیت بشه و...استرس میگیری 

ولی آرامش داشته باش اگر توهینی چیزی کرد خوب فکر کن با آرامش جوابش رو بده 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

من شمارشو رو گوشیم میبینم دلم میریزه چ برسه ببینمش

چرا واقعا؟منم همینجوریم و فکر میکردم تنهام من خواهرشوهرا و مادشوهر و یکی از جاریامو میبینم اینجور میشم 

ولی از زن‌داداشم پرسیدم کلی خندید گف نه چرا باید اینجوربشم؟😳🤔

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️