2777
2789

من‌دوقلو دارم اونم نوزاد دست تنها...بخدا واسه دستشویی رفتنم وقت ندارم بعد این هی زنگ‌ میزنه کمه کم چهل دیقه حرف میزنهدخب بچهای من گریه میکنن کاردارم عذر خواهیدمیکنم قطع میکنم باز زنگ‌میزنه انقد میزنهدتا جواب بدم یا مثلا خب خونم بهم ریختست امادگی مهمون ندارم همششش میگه عصری میام خونتون شبی میام‌خونتون دیگ دارم دیوونه میشم راهکار بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مثلا اس میدم بهش سریع زنگ‌ میزنه

خب گفتم که وقتی اس بده که دیگه دیر وقت باشه، مثلا ساعت۱ شب یا ۱۲، بگو تا الان درگیر بچه ها بودم  

دیکه نصف صب زنگ نمیزنه که، اگرم زنگ زد قطع کن پیام بده بجه ها خوابن شزمنده نمیتونم ص کنم، یا بگو تا الان درگیز بچه ها بودم الان همسزم ببینه گوشی دستمه ناراحت میشه، باید پیش همسزم