2777
2789
عنوان

خیلی به من حسادت میکنه

159 بازدید | 20 پست

دختره هم جنسیم،از راه دور (۴ساعت)بدون اینکه منو دیده باشه فقط عکسمو دیده انرژی منفی شو میرسونه حسادتشو میکنه(به موقعیت،سن،حتی خواستگار) تاحالا چندسالیه دوستیم۷سال از من بزرگتره اخلاقای خاصی داره مثلا از اینکه نتونستم جواب تماسش رو بدم با اینکه قبلش گفته بودم نمیتونم قهر کرده که چرا جوابم رو ندادی نخواستی جواب بدی،یا واسه خواستگارام چرت و پرت میگه،من اکانتامو پاک کردم از مجازی حالا پیامک میده ولی دیگه نمیخوام کلا جواب پیامکاشم بدم

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با یکی تو نی نی سایت آشنا شدم

بهم انرژی منفی میده هی میگه آخرش شوهرت خیانت می‌کنه 😐

و کلی حرفای چرت

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

چقدر بدم میاد از این آدما 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

منم با یکی تو نی نی سایت آشنا شدمبهم انرژی منفی میده هی میگه آخرش شوهرت خیانت می‌کنه 😐و کلی حرفای چ ...

این مثلا پیله میکنه عکس خواستگاراتو ببینم نشونش میدم کلی عیب میزاره روشون و چرت و پرت میگه یا۷سال رو دوسال میبینه و میگه دوسال ازت بزرگترم همش ولی تو خیلی شبیه بچه ها خنگ و ساده ای،کل حرفاشم به من از ازدواج و خواستگار...

بیخیال از هر خیال🌱

شمارتو عوض کن من همین کارو کردم

این خطم چون اصلیه نمیتونم ولی اگر زنگ بزنه هم جوابشو ندم ضایس؟هیچ اکانتی ندارم با اون شمارم برای همون فقط اللن زنگ میزنه یا پیامک

بیخیال از هر خیال🌱

این مثلا پیله میکنه عکس خواستگاراتو ببینم نشونش میدم کلی عیب میزاره روشون و چرت و پرت میگه یا۷سال رو ...

وایییی چقدر مثل دوست مجازی منه 😐بزن بلاکش کن 

این بدبختت می‌کنه ها با انرژی منفی 

از وقتی که باهاش آشنا شدم افسردگی گرفتم 

این خطم چون اصلیه نمیتونم ولی اگر زنگ بزنه هم جوابشو ندم ضایس؟هیچ اکانتی ندارم با اون شمارم برای همو ...

بابا بلاک کن چی زشته  دختره داره حالتو بد می‌کنه 

این خطم چون اصلیه نمیتونم ولی اگر زنگ بزنه هم جوابشو ندم ضایس؟هیچ اکانتی ندارم با اون شمارم برای همو ...

نه هیچ ضایع نیست اعصاب خودت مهم تره

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

این مثلا پیله میکنه عکس خواستگاراتو ببینم نشونش میدم کلی عیب میزاره روشون و چرت و پرت میگه یا۷سال رو ...

اسمش چیه فکر میکنم دوست مجازی منه اونم فقد از مردا حرف میزنه و حرفهای +18