2777
2789
عنوان

خیلی به من حسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
وایییی چقدر مثل دوست مجازی منه 😐بزن بلاکش کن این بدبختت می‌کنه ها با انرژی منفی از وقتی که باهاش آش ...

یک شماره از اقایی بهم داده گفته فامیلمونه گره تو کارت افتاد بهش زنگ بزن هرروزم میپرسه زنگ زدی منم میپیچونمش میگم نه فرصت نشد و....

بیخیال از هر خیال🌱

یک شماره از اقایی بهم داده گفته فامیلمونه گره تو کارت افتاد بهش زنگ بزن هرروزم میپرسه زنگ زدی منم می ...

زنگ نزنیا واییی از نظر من بلاکش کن

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه فکر میکنم دوست مجازی منه اونم فقد از مردا حرف میزنه و حرفهای +18

حرف مثبت ۱۸نمیزنه فقط همش از ازدواج میگه خواستگارا منو مسخره میکنه اسمش الهه

بیخیال از هر خیال🌱

حرف مثبت ۱۸نمیزنه فقط همش از ازدواج میگه خواستگارا منو مسخره میکنه اسمش الهه

نه دوست من نیست 

ببین دوست مجازی من فقد عکسمو دیده و صدامو شنیده وقتی بهش یه چیزی از شوهرم تعریف میکنم سعی می‌کنه حالمو بد کنه و ایراد بگیره 

خداروشکر چند روزه پیام نداده توهم بلاکش کن

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

نه دوست من نیست ببین دوست مجازی من فقد عکسمو دیده و صدامو شنیده وقتی بهش یه چیزی از شوهرم تعریف میکن ...

تو عزیز باز شرایطتت خاص ترع منظورم اینه که متاهلی 

این دوست من نزدیک ۳۰ساله اون مجرد من۲۲سالمه 

اگر برای یکی خواستگار خوب بره یا حتی برای من ببینتش کلی چرت و پرت میگه خودشووو در کل خیلی پاک میدونه منو ناپاک دیگ جوابش نمیدم بلاکش میکنم 

بیخیال از هر خیال🌱

تو عزیز باز شرایطتت خاص ترع منظورم اینه که متاهلی این دوست من نزدیک ۳۰ساله اون مجرد من۲۲سالمه اگر بر ...

کار خوبی کردی عزیزم بهت حسادت می‌کرده