دختره هم جنسیم،از راه دور (۴ساعت)بدون اینکه منو دیده باشه فقط عکسمو دیده انرژی منفی شو میرسونه حسادتشو میکنه(به موقعیت،سن،حتی خواستگار) تاحالا چندسالیه دوستیم۷سال از من بزرگتره اخلاقای خاصی داره مثلا از اینکه نتونستم جواب تماسش رو بدم با اینکه قبلش گفته بودم نمیتونم قهر کرده که چرا جوابم رو ندادی نخواستی جواب بدی،یا واسه خواستگارام چرت و پرت میگه،من اکانتامو پاک کردم از مجازی حالا پیامک میده ولی دیگه نمیخوام کلا جواب پیامکاشم بدم
یک شماره از اقایی بهم داده گفته فامیلمونه گره تو کارت افتاد بهش زنگ بزن هرروزم میپرسه زنگ زدی منم می ...
زنگ نزنیا واییی از نظر من بلاکش کن
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرف مثبت ۱۸نمیزنه فقط همش از ازدواج میگه خواستگارا منو مسخره میکنه اسمش الهه
نه دوست من نیست
ببین دوست مجازی من فقد عکسمو دیده و صدامو شنیده وقتی بهش یه چیزی از شوهرم تعریف میکنم سعی میکنه حالمو بد کنه و ایراد بگیره
خداروشکر چند روزه پیام نداده توهم بلاکش کن
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
تو عزیز باز شرایطتت خاص ترع منظورم اینه که متاهلی این دوست من نزدیک ۳۰ساله اون مجرد من۲۲سالمه اگر بر ...
کار خوبی کردی عزیزم بهت حسادت میکرده