2777
2789
من چند بار از اینستا مو به مو با فیلم پیش رفتم بازم اشغال شد واقعا نمی‌دونم چرا نمیتونم 😭

چون با فرت رو از قبل زیادی گرم میکنی یا سرده سرده

و اینکه تخم مرغتو زیاد هم نمیرنی یا اردت زیاده

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاین تاپیک آخرم 

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ی پودر کیک اماده از بیرون بخر چون نسبت موادش دیگه اوکیه.

سه تا تخم مرغ بردار زرده و سفیده را جدا کن. لازم نیست به دمای محیط برس. مستقیم از یخچال در بیار.سفیده ها را تو ی قابلمه کوچیک روحی، یا هر قابلمه دیگه ای که فلزی باشه بریز و با دور تند همزن بزن تا مثل خامه بشن. طوری که اگر قابلمه را برعکس میکنی مواردش نریزه. بعد این قابلمه را بذار تو فریزر. 

حالا برو سراغ زرده ها. اونا رو یک دقیقه ای بزن، بعد نصفه لیوان روغن مایع و یه چهارم لیوان اب بهش اضافه کن و دوباره یک دقیقه دیگه بزن. بعد پودر کیک را بهش اضافه کن و اروم اروم هم بزن تا یک دست بشه. در نهایت سفیده ها را از فریزر در بیار و اروم اروم به موادت اضافه کن. قراره فقط ترکیب بشن. پس خیلی محکم و طولانی هم نزن. چون سفیده ها هستن که پف کیک را مشخص میکنن. بعد هم کف قالبت ی کاغذ روغنی بذار. دیواره هاش را ابدا چرب نکن چون کیک پف نمیکنه و بذار توی فر. تمام.

هروقت میخوای کیک درست کنی ولی دستور یادت نیست یا حال و حوصله نداری و خانواده ازت میخوان برو پودر کیک ...

توش شکر هم داره ؟! چطوری ازش استفاده میکنند چی بهش اضافه کنیم ؟؟! میشه تمام قلق هاشو بگی من عصر بخرم ؟!

ب اندازه بزن. مثلا رنگ تخم مرغا عوض شد کافیه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چون کیک هویج گردو همیشه میخام درست کنم آب و شیر نداره

پس اردت زیاده

تو اب قاطی کن عیبی نداره ک

من هیچوقت کیکام خراب نمیشه

بااب و نوشابه و هرچی دم دستم باشه درست میکنم

تو همون ساده رو درست کن قاطیش گردو وکشمش بزن

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟