2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن مایع باید میریختی 

از رو کلیپ های اینستا نگاه کن هر کاری می کنن انجام بده 

منم اولین بار درست کردم مثل فطیر شد 🤣

ولی بار دوم به بعد عالی شدن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ببین تخم مرغ و شکرو ک هم زدی یه لیوان روغن مایع مخصوص پخت و پز باید بهش اضافه کنی و نصف لیوان شیر یا آب میوه یا اب پرتقال

روغن جامد یا نیمه جامد نباید بریزی 

همزن هم حتما برقی باشه

پودر آماده بگیر طبق دستور هم پیش برو . برای کیک اندازه ها و مواد خیلی مهمه وقتی نوشته روغن مایع همون مایع بریز.

دمای فر هم با دماسنج چک کن درست باشه. معمولا چند درجه خطا دارن

تخم مرغت رو زرده سفیدش جداکن

سفیده رو اونقد بزن از ظرف جدانشه و رد پره های همزن بمونه 

زرده رو باشکر بزن روغن فقط مایع اضاف کن بهش وانیل هم بزن

ارد رو ۳بار الک کن با بکینگ پور کم کم به زرده اضافه کن همزمان سفیده رو کم کم اضافه کن بالیسک هم بزن اگه با همزن بزنی پفش میخوابه اخرسر هم کاغذ روغنی بنداز کف قالبت چرب کن تایک سانت دیواره چرب کن بعد بریزداخل قالب وقالب رو هم به زمین نکوب نکوب به زمین خب چون پف مواد میخوابه بعد بذار تو فر دما۱۸۰درجه ۴۰دقیقه اماده اس موادت ۲سوم قالبت رو باید پرکنه. ویک سوم انتهایی خالی باشه

روغن مایع باید میریختی از رو کلیپ های اینستا نگاه کن هر کاری می کنن انجام بده منم اولین بار درست کرد ...

من چند بار از اینستا مو به مو با فیلم پیش رفتم بازم اشغال شد واقعا نمی‌دونم چرا نمیتونم 😭

چون روغن مایع نداشتیم همون جامد باز کردم مثل مایع بشه ، تخم مرغ هارو با همزن میزنم بعد شکر و وانیل ه ...

خب اشتباه مبکنی اول تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه بزن با دور تند همزن تا رنگش کرمی بشه و رده ها همزن روش بمونه بعد روغن مایع و آب وبهش اضافه کن و دودقیقه هم بزن در آخر آرد وبکینگ پودر که باهم الک کردی و بهش اضافه کن و بادور کند همزن یک دقیقه در حد اینکه مواد باهم مخلوط بشن هم بزن بعد بریز تو قالب که یه کم گرم شده و بزار توستر یا فر