2777
2789
عنوان

چایساز میگل خریدم بااولین استفاده

337 بازدید | 18 پست

کف استیلی کتری از داخل نقطه نقطه سیاه شد

از شهرلوازم خانگی خریدم. زیربارنمیره. درحالیکه میدونم وقتی بااولین جوشوندن آب اینجوری نقطه نقطه سیاه شده درآینده حتمازنگ میزنه درسته؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض میکنن بهت گارانتی مگه نداده؟

یه مشت دزدن شهرلوازم خانگی 

میگه اهک بسته

اخه بایبار استفاده چجوری آهک رسوب میکنه؟؟

من فلاسک خریدم چای رو گرم نگه نمی داشترفتم پس دادم سریع عوضش کرد موظف عوضش کن بهش بگو میبرم اتحادیه ...

ازهمین شهرلوازم خانگی خریدی؟؟

ازهمین شهرلوازم خانگی خریدی؟؟

نه عزیزم من از مشهد کلا شما میتونی بری اتحادیه شکایت کنی بعدشم باید گارانتی داشته باشه ،اگر مشکلی داشته باشه موظفن تعویض کنن به همسرت بگو دوباره بره تهدیدش کن از ترسشون عوض می کنن بگو می رم شکایت می کنم

نه عزیزم من از مشهد کلا شما میتونی بری اتحادیه شکایت کنی بعدشم باید گارانتی داشته باشه ،اگر مشکلی دا ...

شهرلوازم خانگی انگار پشتشون گرمه که عین خیالشون نیس