2777
2789

ببخشین اینقدر تایپک زدم اصلا عصابم خورده میخوام مطمئن بشم.

من فک میکردم ریاضی هفتم و هشتم ۱۴و۱۳ ام که رفتم از مای مدیو دیدم ۱۰و۷.۲۵ ام

علومم ۱۹ و ۱۹ ام

امسال میخواستم عین سگ درس بخونم کل درسارو ۲۰ بگیرم واقعا به خودم این قولو داده بودم...

الان میبینم کل درسای نهمو ۲۰ بگیرم فک نکنم باز  تجربی  بیارم

بخاطر ریاضی ضعیف سال هفتمو هشتم  

اینم بگم من خودم نمیخوندم اگه میخوندم این نمیشدم

تجربی نمیارم نه؟

با مشاور مدرسه صحبت کنم چی؟

برم اموزش پرورش چی؟

یه راهی نشون بدین من برم تجربی..

اگه میخوندم این نمیشد😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به زور چیزی رو نخواه

تجربی توانایی بالایی میخواد ، اگه شد باید خیلی زحمت بکشی اگه نشد هم راه های زیادی هست 

این رو میگم که بدترین حالتش در نظرت بیاد تا استرست کم بشه ، موفق باشی

بابا بیخیال تجربی چیه که اینقدر براش خودتونو اذیت می‌کنین برو یه رشته دیگه 

تجربی هم می‌آوردی با ریاضی 7.5 احتمالش کم بود رشته خوب قبول شی واقعا

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

تجربی خیلی سخته دخترم   سه سال راهنمایی ۲۰   بود    دهم تیز هوشان قبول شد  تجربی  رفت  الان   خستست      واصلا راضی نیست   چهار ماه از سال رفته فقط درس خونده نتیجه خوبی هم نگرفته      و  رقابت داخلش شدیده      

خب وقتی عاشقشه قطعا اونموقع که بره تلاششو بیشتر میکنه 

بعدم خودش گفت این دو سال نخوندم وگرنه بهتر میشد 

تازه علوم خوب هم هست وقتی علوم کسی خوب باشه ریاضی هم خوبه پس یعنی اگه تلاشش می‌کرد میتونست نمره خوبی بیاره