2777
2789

خانما یه متخصص نازایی توی ساوه بمن معرفی کنید😭

اینی که تحت نظرشم معروفه اما خیلی بیخیاله هنوز دارو نداده که پریودیم تنظیم بشه داروی تحریک تخمک گذاری بهم میده... میری پیشش همش نشسته با ماما کنارش غیبت مریض قبلی رو می‌کنه منکه دیگه خجالت میکشم نمیشینم روی صندلی تا خودشون متوجه بشن من معذب هستم بعد حرفشون رو قطع می‌کنن...

ادامه حرفام رو توی کامنت می‌نویسم 

من پلی کیستیک هستم یه سری فقط یه فولیکول رشد کرده بود با چندین تا ریز ... انقد غر زد منو ول کرد توی اتاق سونو رفت بیرون ماما گفت جریان چیه به ماما گفت بخاطر خدا هم که شده یه فولیکول رشد نکرده همه بدرد نخور و بی خاصیت ... کلی حرف و غر که من دیگه گریه ام گرفت مگه تقصیر منه آخه!!!!!!! من ۳ سال ناباروری دارم توی این ۳ سال انقد حس بد دریافت نکرده بودم .

یادمه اولین بار که رفتم پیشش گفت خودم آی یو آی میکنم بیا مستقیم بریم ای یو ای انجام بده ... من خودم قبول نکردم و بهش گفتم یکم فرصت بمن بدید من توی این ۳ سال ناباروری تا الان فقط ۲ بار از داروی تحریک تخمدان استفاده کردم اون هم با فاصله زمانی زیاد . خودم گفتم مجدد با داروی تحریک تخمدان شروع کنیم وگرنه مستقیم منو میخواست ای یو ای بکنه . و اینکه اصلا ای یو ای بدرد مشکل من نمیخوره
خواهشاً اگر متخصص نازایی سراغ دارید بهم معرفی کنید 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسی رو نمیشناسم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تغذیه رعایت میکنی ورزش میکنی طب سنتی رفتی اینارو هم امتحان کن

ساوه کسیو نمی‌شناسم برای طب سنتی

ولی رژیم سالم خوری رو رعایت میکنم و وزنمم۵۷ کیلو هست 

من کم خونی مینور دارم خودم احتمال میدم که خون‌رسانی خوبی به رحم و تخمدان ندارم 

عزیزم بخدا تبلیغ نیس من از تاپیک بانک مهر اومدم این‌تاپیکت اتفاقی.من همدان میشناسم خیلی از آشناهامون باهاش باردارشدن حتی خودم آنلاین مشاوره گرفتم و مو به مو کاراشو انجام دادم باردارشدم.فقط دقیق روزهارو رعایت کن ماماعه مرکز بارداری داره.باردارشدی خبرشوبده.رامش مشکوری 09183151191

خدایا امیدم فقط ‌به توعه🌹