2777
2789

حالا یه بار از دست بچه در میره جیش میکنه تو شلوارش 

میگن چرا نمیزنیش 

اخه خب کوچولوعه کمکم یاد میگیره دیگه 

من خیلیی دخترمو دوست دارم اصلا دلم نمیاد بهش چیزی بگم تا این که بزنمش😁

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

چه جاهلی اینو میگه ؟؟😐

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۱۰ ساله زدن داره؟

هیچ آدمی زدن نداره هیچ ادمی

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

چه آدمای داغونی دورتن اینا همونان که خودشون تو کودکی شدیدا مورد ضرب و شتم قرار گرفتن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مادری که دست رو بچه بلند کنه بنظرم لیاقت مادری نداره

تن نحیف و ضعیف اون بچه رو با زدن ازرده کنی بعدم هزار مشکل روانی بگیره تو بزرگسالی

بچه ما حاصل تربیت ماست هیچ بچه ای بد به دنیا نمیاد

جیش که سهله اگه تر هم زد به زندگیت باید کمکش کنی یاد بگیره اموزشش بدی 

اون کسی که اینو گفته حتما یه بیمار روانی بوده

مگه کسی به خاطر دستشویی بچه یه ساله رو بخواد کتک بزنه

حتی بچه ده ساله رو هم نمی زنن اگه مشکلی داشته باشه که باعث شه خودشو خیس کنه چه برسه بچه به اون کوچیکی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فعلازوده ازپوشک بگیریش میزاشتی ۲۰ماهگی

منم نگرفتمش عزیزم چون خیلی زود عرق سوز میشه یه تایمی میزارم آزاد باشه بعضی موقع ها خودش میاد میگه جیش دارم میبرمش

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃