2777
2789
عنوان

بیاید بگم معلم داداشم بهم چی گفت😐😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بی حسی هنوز !!! چندوقت توی اون رابطه قبلی بودی ؟

اره ب شدت بی حسم اصلا نمیتونم به هیچ عنوان ب ازدواج فکر کنم اصلاا نمیتونم کسیو کنار خودم ب عنوان همسر تصور کنم 

۴ سال

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چند سالته؟

من ۲۲ اون ۳۲

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
پس با قبلیه رل فابریک بودین و...؟

با اون از همون اول به قصد ازدواج دوست شدیم 

اما بعد ۴ سال خانوادم نزاشتن😢😢

یه جوری گفتی در آینده میخوای معلم بشی احساس کردم ۱۶_۱۷ سالته درس خوندی یا تازه میخوای کنکور بدی؟اختل ...

درس خوندم پرستاری بودم ب تازگی تغییر رشته دادم برای فرهنگیان میخونم

اون بهش نمیخوره ۳۲ باشه ببینیش فکر میکنی بیست و هفت هشت سالست

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

احساس میکنم تازه کلمه فانتزی شنیده نمیدونه چیه 

فکر میکنه خوبه هی ازش استفاده میکنه 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

خیلی کفریم میکنه تو چت مثلا میگم چقدر امروز هوا خوبه آسمون قشنگه میگه واای اره خیلی لذت بخشه فانتزیم ...

چ بامزس🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

احساس میکنم تازه کلمه فانتزی شنیده نمیدونه چیه فکر میکنه خوبه هی ازش استفاده میکنه

😂😂کاش همینطور باشه

چ بامزس🤣🤣🤣🤣

بامزه چیه دیوونم کرده😂😂

فانتزیم

یعنی چیزی ک دوست دارم

یا چیزی ک دوست دارم تجربه کنم و تو ذهنش بهش فکر میکنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خیلی کفریم میکنه تو چت مثلا میگم چقدر امروز هوا خوبه آسمون قشنگه میگه واای اره خیلی لذت بخشه فانتزیم ...

فانتزي افتاده سر زبونش 

از خودش بپرس يعني چي فانتزيت هست 

شايد فهميد همه جا ب كار نبره