2777
2789

بچها من همونی ام ک گفتم از معلم داداشم خوشم میاد بعدش باهم الان میریم کلینیک کلاس تزریقات و بعدش بهم پیشنهاد دوستی داد

بچها وقتی پیش هم هستیم تو کلینیک خیلی خوبه حضوری رفتارش اینا ولی تو چت اصلا خوشم نمیاد 

همش حرف از فانتزی میزنه منم اصلا نمیفهمم منظورش چیه

یا مثلا یچیزی تو چت براش تعریف میکنم (هرچی ک باشه)

سریع میگه وای چقدر لذت بردم ک برام تعریف کردی توهم فانتزیت همینه؟؟

کلا این مدلی حرف میزنه تو چت اما میگم حضوری خیلی خوبه

ولی همین چت باعث شده حسم بهش تغییر کنه و ازش خوشم نیاد 

حس میکنم تو چت بلد نیست ارتباط برقرار کنه و خودش رو اونطوری ک هست نشون بده

نظرتون؟؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه توی چت نمیشه شخصیت رو فهمید،حضوری مهم تره

حضوری خیلی اوکیه ولی تو چت واقعا حرصمو در میاره همش از فانتزی حرف میزنه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چی بگمخودش معلومه دیگه

اصلا معلوم نیست اخه حضوری با چت زمین تا اسمون فرق داره رفتارش

قراره رابطه تون چتی باشه یا حضوری هم هس

هر روز همو میبینیم تو کلینیک

حرفی ک میزنم ممکنه الان بدردت نخوره ولی چند سال بعد ازدواج میفهمی

زن شوهرا هم از خیلی از رفتارهای هم چندششون میشه 

...

راستی چت بعضی  مردها  ب دل نمیشینه ... نشون از این نیس ک آدم دوست داشتنی نیس ... مهارت چت کردن بلد نیس ممکنه هیچ وقتم یاد نگیره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

😑هرچی میگی همینو میگهمنم خوشم نبومد😐

خیلی کفریم میکنه تو چت 

مثلا میگم چقدر امروز هوا خوبه آسمون قشنگه 

میگه واای اره خیلی لذت بخشه فانتزیمه