2777
2789
عنوان

احتمال اینکه دیونه بشم خیلی زیاده کاش پسر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 61 پست

چه رشته ای قبول شدی؟

نترس برو، بلاخره یه روز باید بزرگ بشی و از خانواده مستقل بشی.

دوست منم تهران قبول شد، دختر خانواده دار وخوبیه،،، اینقدر سر بحث امنیت و این چیزا تو دلشو خالی کرده بودن اینقدر گریه میکرد میخواست نره

خوابگاهشون کرج بود صبحا ۵ونیم راه میفتاد، اوایل یکم‌ بخاطر غریب بود سوتی میداد

خلاصه رفت و خداروشکر اینقدر داره بهش خوش میگذره و مستقل شده همیشه میگه خوب شد به حرف بقیه گوش نکردم

الانم غصه اینو داره که سال دیگه درسش تموم میشه از دوستاش و خوابگاه جدا میشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
چه رشته ای قبول شدی؟نترس برو، بلاخره یه روز باید بزرگ بشی و از خانواده مستقل بشی.دوست منم تهران قبول ...

رشتم پزشکیه من یه روزم از خونه دور نبودم  و فامیل سمی هم قشنگ نقطه ضعف منو خانواده مو می دونن دست رو اون گذاشتن چپ و راست زنگ پشت زنگ دختر تنها شهر غریب نفرستید😶ولی خوب دوستان دلگرمی بهم دادن الان خیلی کمی خیالم راحته اره اولش سخته سالهاست منتظر مستقل شدن هستم نمی زارم با این چرت پرت ها فکرم مسموم کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من اردبیلیم کی این حرفارو گفته بهت😐😐مگه فقط شما قراره بیاین اینحا دانشجو بشین

گفتم دیگه فامیلمون مشکل شهرش نیست مشکل اینه که با حرفاشون سعی دارن خوشی هامو زهرمار کنن و دودل کنن از انتخابم حالا شما که اونجا زندگی می کنید می شه  کمکم کنید  خیابان فلسطین جای خوبیه ؟ 

گفتم دیگه فامیلمون مشکل شهرش نیست مشکل اینه که با حرفاشون سعی دارن خوشی هامو زهرمار کنن و دودل کنن ا ...

بله عالی ماعم اونجاییم

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

یادت باشه همیشه تصور یک اتفاق از واقعیت بزرگتره

هیچ کدوم از اتفاقات ترسناک توی ذهنت رخ نمیده

فقط مراقب خودت باش

از حاشیه دور باش

با یکی دوتا از خانم های همسایه سلام علیک داشته باش

چندتا قفل جدید هم بخر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چرا از خانوادت پول نگیری اخه وظیفه سگور بابای فامیلمن اولین دختر فامیل بودم که یه شهر دیگه رفت انقدر ...

اخه خانواده م زمان کنکور پشتم خالی کردن به حرف همین فامیل گوش کردن پول کتاب هم بهم نمی دادن الان دوست ندارم بهم کمک کنن چون زمانی که واقعا نیاز داشتم نبودن زیاد معتبر نیستن