2777
2789

سلام خواهرا

خواهر شوهرم خیلی گند اخلاق و موجیه یعنی ی روز خوبه ی روز بده 

مادر شوهرم چندین ماهه داره میاد التماس برای دوست شدن ولی این سری دیگ چون واسطه فرستاد دوست قرارها بشیم 

ب نظرتون اشتباه کردم ؟!

نه دشمن نیست که از خیلی نامردا بهتره ،مادرشوهر و خواهرشوهر هر چقدرم ناراحتت کنن اگه باهاشون خوب باشی مراقب زندگیتن نمیذارن بپاشه و زندگی خوبو برات میخوان ولی بقیه نه ممکنه دوست صمیمیت باشه تو ظاهر بمیره برات ولی ته دل خوشحالم میشه که زندگیت نابود شه

دید مثبت داشته باش بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دشمن نیست که از خیلی نامردا بهتره ،مادرشوهر و خواهرشوهر هر چقدرم ناراحتت کنن اگه باهاشون خوب باشی ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی اونقدر فکرم درگیره 

همش دو دلم 

شوهرم می‌گفت خواهرم عصبیه بیخیال دوستی بشیم اما من گفتم عیب نداره دیگ واسطه فرستادن 

نه دشمن نیست که از خیلی نامردا بهتره ،مادرشوهر و خواهرشوهر هر چقدرم ناراحتت کنن اگه باهاشون خوب باشی ...

میدونی تو شهرمون فقط من و مادر شوهرم و خواهر شوهرم هستیم بقیه همه شهرستان هستن تو مهمونی ها ادم خجالت میکشه از تنها موندم و قهر بودن

مرسی گلم خیلی لطف کردی اونقدر فکرم درگیره همش دو دلم شوهرم می‌گفت خواهرم عصبیه بیخیال دوستی بشیم اما ...

فدات عزیزم نه من دیدم تو زندگیم هر شخصیتو میشه با مهربانی تغییر داد،اونقدر خوب باش که تغییر کنه ، انشالله که ته دلی خوشحال شی که آشتی کردین ، دلتم به آرامش میرسه دوستی خیلی بهتره تا قهر ،بزار دشمنات ناراحت شن ،اونایی که دشمنت هستن موقع قهر با خواهرشوهرت کلی ذوق کردن بزار بخوره تو ذوقشون

فدات عزیزم نه من دیدم تو زندگیم هر شخصیتو میشه با مهربانی تغییر داد،اونقدر خوب باش که تغییر کنه ، ان ...

مرسی عزیزم 

الهی خدا تحت روات کنه 

شما قلب زیبایی دارید