2777
2789
عنوان

از رابطه سمی چجور بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 111 پست
کاش با خانم اولش صحبت میکردی اگه واقعا راضی بود و خودتم میتونستی کنار بیای یه فرصت بهش میدادی بهرحا ...

نه این اولش خیلی لارج بود مخمو زد فکر کرد وابستم الان میگه همه پولامو میدم قسط ،زن اولم کارمنده خرجشو خودش میده ‌....تولدمو پیچوند،روز زن رو پیچوند روز دختر رو پیچوند

دنبال وقت گذرونی بی هزینه هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بار کافیهبعدش مطمئن باش که از طرف پدرت کوچکترین آسیبی به خودت و آبروت نخواهد رسید. تجربه شده ست

من میخوام یه موضوع رو که پدرم مخالف هست ولی به نفع منه قبول کنه چکار باید کنم؟

یک عده تاپیک خیانت شوهر شون میزنن یک عده هم تاپیک رابطه با همون مردان خائن از ماست که برماست زن بر ع ...

نگاه یکی آگاهانه وارد یک رابطه با متاهل میشه 

یکی از بی عرضگی اون زن عقدی وارد رابطه با متاهل میشه

بخدا از زن اولش رازی نیستم نیستم 

تو نباید بگی داری چه غلطی میکنی هر روز سفر میری هر ثانیه خدا شاهد هر دقیقه ۲۴ ساعت پیام میداد تو نباید بگی داری با کی میحرفی

وابسته بودم اما واقعا سختمه دارم پای مشکلات اون منم میسوزم این همه رابطه خوب هست ادم خوب دیونم خودمو ...

اسی همین امروز صبح برو بیرون خط جدید بخر،اگر امروز نری مطمئن باش دیگه نمیری و میسوزی پای این رابطه،یدفعه میبینی چند ماه و چندسال گذشته فقط میگی میخوام تموم کنم ولی نکردی

چطور پیامک ثنا رو ورداشتی خودش داد

نه گوشیش دستم بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مخ زنزبون بازاگه نمی تونه رابطه رو هندل کنه چرا میخواد باشه

درسته 

یا زنگی زنگ یا رومی روم 

یا میخواد ک باید تمام قد بیاد جلو 

یا هم نمیخواد ک جدا شه و هر کی بره پی اقبال خودش 

اسی همین امروز صبح برو بیرون خط جدید بخر،اگر امروز نری مطمئن باش دیگه نمیری و میسوزی پای این رابطه،ی ...

نه الان سه ماه فهمیدم قشنگ جوابشو نمیدم.....اما باز از یک خط جدید میاد پیام میده 😡گریه زاری ...روانی شدم

نگاه یکی آگاهانه وارد یک رابطه با متاهل میشه یکی از بی عرضگی اون زن عقدی وارد رابطه با متاهل میشهبخد ...

وقتی یه مرد میره زن صیغه ای میگیره از چشم زنش میفته زنه میگه این که با یکی غیرازمنه بره با۱۰نفر دیگه ام باشه دیگه فرقی نداره،خودت خودتو نجات بده چرا باید زن یارو بیاد نجاتت بده،پدرمادر آدمم نمیتونن واسه آدم کاری کنن همه چی بستگی به خودآدم داره