2777
2789
عنوان

از رابطه سمی چجور بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدیشب دارم صلوات میفرستم از ترسم نتونستم بخوابم دلم برای مامانم میسوزه💔

قربونت برم هیچی نیس ، حل میشه 

همه امون برات دعا میکنیم 

انقد به خودت استرس نده خودتو ناقص نکن بخاطر یه مسئله ، مخصوصا که به فکر مامانت هستی ، نزار غصه ی تورو بخوره

آره احمق اعصابمو بهم ریختهاولش گولم زد گفت مجردم الان فهمیدم التماس درخواستالبته زن دوم رو صیغه بود ...

وآقای تو دیگه کی هستی با همچین آدمی حتی یک نگاه هم حال بهم زن بعد رابطه آدم تنها لمون شرف دار به همچین رابطه ایی

واسه منم پیش اومد،بعد فهمیدم زن داره بچه داره، تاپیکام هست اومدم بیرون

من دوستش نداشتم فقط اون عاشقم بود و برام خیلی خرج میکرد ، اما من باهاش حالم خوب نبود یه چند ماهی میشه باهاش تموم کردم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تنها راه همینه

کاش با خانم اولش صحبت میکردی اگه واقعا راضی بود 

و  خودتم میتونستی کنار بیای 

یه فرصت بهش میدادی 

بهرحال بعضی مردا  میتونن چند زن رو عالی مدیریت کنن و خوشبخت باشن

قربونت برم هیچی نیس ، حل میشه همه امون برات دعا میکنیم انقد به خودت استرس نده خودتو ناقص نکن بخاطر ی ...

مرسی واقعا اگه به خوبی بگذره تا عمر دارم دعاتون میکنم 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗