2777
2789
عنوان

برای کی اتفاق افتاده

498 بازدید | 93 پست

خانواده شوهرم بهم بی احترامی کردن. بی‌محلی کردن. درو محکم روم بستن. اما شوهرم باز باهاشون خوبه و هیچی نمیگه این عادیه؟ یه بار خواهرشوهرم بهم گفت رهههههه. اینی که به گاو و گوسفند  میگن. شوهرم براشون الان لایک می‌فرسته قربون صدقشون میره. عکس بچمو میذارم تبریک بهم نمیگن به شوهرم میگن. مادر شوهرم میخواد خونش دعوت کنه به من نمیگه به شوهرم میگه میخوام بچه رو ببینم. شوهرم هیچی تا حالا بهشوم نگفته این طبیعیه؟ 

خیر اصلا طبیعی نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده از این زندگی درسته که بگه بچه رو بیار ببینم من بلند شم برم یا بچه رو بفرستم

نه خودت برو و نه هم بچه رو بفرست بگو عزیزم بچه کمی کسالت داره امروز صلاح نمیدونم که بفرستمش . 

همسرت حتی پشت سرت ازت دفاع نمیکنه؟ چرا؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من کلا دیگه نمیرم خونشون ولشون کردم اعصابم بیشتر ارزش داره

منم باید همین کارو کنم. یکبار ر شوهرم رفت برام گلدون خرید گذاشت خونه مادرش که داداشش برامون یه گل قشنگ بذاره مادرش برداشت گفت این مال من برو برای زنت یکی بخر. شوهرمم دیگه برام نخرید. من دلم هنوز پیش گلدونه و راضی نیستم

ارتباطت رو کم کم قطع کن اما به همسرت نگو که چون خانوادت بدن بهونه بیار بگو درگیرم یا امروز خیلی کار داشتم خسته بودم نیاز به استراحت دارم کمی سردرد دارم بهتره نریم و… 

منم باید همین کارو کنم. یکبار ر شوهرم رفت برام گلدون خرید گذاشت خونه مادرش که داداشش برامون یه گل قش ...

همسرت میرفت گلدون رو میاورد و میگفت برای شما یکی دیگه میخرم مادر! انگار هیچ حد و حدودی ندارن