2777
2789

واقعا عیچکس نمیدونه؟پاپ اسمیر و ازمایش دادم منتظر جوابم تو رو خدا یکی بیاد بگه آیا این بیماری قطعا به سرطان منجر میشه یا نه😭😭😭خوب میشه یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم یه دونه کوچیک دید رفتیم فریز کرد من هیچ علامتی ندارم ولی میگن ممکنه داسته باشی همش کارم شده گر ...

نه عزیزم اگر خدایی نکرده زگیل هم باشه ودرمان نکنید ورشد کنه وبه مراحل خیلی بدتر وآخرین مرحله برسه میشه سرطان اگر هم اولش متوجه شدید ورعایت کنید چیزی نمیشه گلم درمان وپیشگیری داره

نه عزیزم اگر خدایی نکرده زگیل هم باشه ودرمان نکنید ورشد کنه وبه مراحل خیلی بدتر وآخرین مرحله برسه می ...

یعنی با تقویت سیستم ایمنی دفع میشه؟دارم یخ میزنم از استرس دست و پام همش میلرزه 

کسی رو میشناسید خوب شده باشع؟

برای تشخیصش باید تست hpv  بدی. حتی اگه داشته باشی نوع پرخطرش مهمه ک ۱۶ و ۱۸ هست. کسی ک مبتلا ب ۱۶ و ۱۸ باشع سالی یبار پاپ اسمیر یا کولپوسکوپی میکنه.

معمولا ویروس در بدم بصورت خاموش می مونه اگر ایمنی بالا باشه و اگر ب هر دلیلی ایمنی بیاد پایین خودش و ب شکل زیگیل ممکنه نشون بده ممکن هم هست علامتی نداشته باشید. در کل اول ازمایش اگر مثبت بود ایمنی و ببر بالا و سالانه جک بکن اگر منفی بود واکسن گارداسیل جور کن و بزن