الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 14 دی موعدمه خیلی مونده نمیدونم شایدم زود باشه واسه علایم البته وقتی دراز میکشم به پشت راحت نمیتونم کمرمو صاف کنم و درد داره همش این پهلو اون پهلو میشم البته اگه بشه جزو علایم حسابش کرد
نه ندارم متاسفانه من 14 دی موعدمه خیلی مونده نمیدونم شایدم زود باشه واسه علایم البته وقتی درا ...
منم ۱۲مموعدمه. امروز دوستممیگفت یا بارداری یا رحمداره خودشو آماده میکنه واسه بارداری که تو یکی دو ماه آینده باردار شی. البته میگن همه هم علایم ندارن. گفت دقیقا اونماهی که فکمیکنی خبری نیسمیبینی مثبت میشه آزمایشت.
انشالله که هستی عزیزم. بهتره بخودت استرس ندی. چون استرس مانع از بارداری میشه.پس بیخیال باش...
استرس که ندارم فقط دردایی که هست اذیتممیکنه اگه بدونم خبری نیس حداقل مسکن میخورم درد نکشم. امشبم که یهو دیدم یه جوش بزرگ دردناک زده صورتم. بلاتکلیف موندم