2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه های اول و دوم شبیه ته دیگ عدس پلو شده بودم از بس جوش میزدم

😂😂 من همه علایم بارداری رو دارم ولی نمیدونم باردارم یا نه. امروزم یه جوش بزرگ زدم صورتم انگار داره میریزه بیرون

نه ندارم متاسفانه

من 14 دی موعدمه خیلی مونده نمیدونم شایدم زود باشه واسه علایم البته وقتی دراز میکشم به پشت راحت نمیتونم کمرمو صاف کنم و درد داره همش این پهلو اون پهلو میشم البته اگه بشه جزو علایم حسابش کرد 

نه ندارم متاسفانه  من 14 دی موعدمه خیلی مونده نمیدونم شایدم زود باشه واسه علایم البته وقتی درا ...

منم ۱۲م‌موعدمه. امروز دوستم‌میگفت یا بارداری یا رحم‌داره خودشو آماده میکنه واسه بارداری که تو یکی دو ماه آینده باردار شی. البته میگن همه هم علایم ندارن. گفت دقیقا اون‌ماهی که فک‌میکنی خبری نیس‌میبینی مثبت میشه آزمایشت. 

من ماه دوم اقدامم بود البته ماه اولش جدی نبود خیلی عجولم با اینکه ته دلم امید ندارما ولی یه لحظه هم نمیتونم بهش فکر نکنم خیلی سخت میگذره این روزا 

همش به همسرم میگم اصلا به این ماه فکر نکن خودتو تقویت من واسه ماه بعد 

ولی شما علایم داری ایشالله خدا همین ماه حاجتتو بده به حق علی 

واسه خدا کاری نداره. یکی علایم داره و میبینه خبری نیس. یکی علایم‌نداره یهو میبینه بارداره. انشالله هر چی‌خیرمونه همون بشه. 

😂😂 من همه علایم بارداری رو دارم ولی نمیدونم باردارم یا نه. امروزم یه جوش بزرگ زدم صورتم انگار داره ...

انشالله که هستی عزیزم. بهتره بخودت استرس ندی. چون استرس مانع از بارداری میشه.پس بیخیال باش... 

انشالله که هستی عزیزم. بهتره بخودت استرس ندی. چون استرس مانع از بارداری میشه.پس بیخیال باش... 

استرس که ندارم فقط دردایی که هست اذیتم‌میکنه اگه بدونم خبری نیس حداقل مسکن میخورم درد نکشم. امشبم که یهو دیدم یه جوش بزرگ دردناک زده صورتم. بلاتکلیف موندم