من قبل از اینکه نامزدی کنم یه مشکلات سختی برام پیش اومد و بعد اون گاهی برای آروم شدنم قلیون محلی میکشیدم، نامزدی که کردم خانمم مشکلات رو میدونست اما قلیون کشیدنم اذیتش میکرد و من یه مدت گذاشتم کنار نمیخواستم ناراحت بشه اما نتونستم یجورایی وابسته بودم و موقع ناراحتی اگه نمیکشیدم اعصابم آروم نمیشد،چندبار بهش گفتم واکنش بد نشون داد اما به مرور بهتر شد و اجازه میداد اما من میدونم که ناراحت میشه، دیگه الان گاهی بهش میگم بیشتر هم بهش نمیگم وقتی میخوام بکشم، نگفتن هم پنهانکاری میشه و عذاب وجدان میگیرم، اصلا نمیدونم چطور این موضوع رو حل کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هدفتون کنار اومدن خانمت نباشه بهتره کلا بذاری کنار ولی یکباره نمیشه که ترک کنید مثلا اگر هفته ای سه بار هست
بکنید یک بار
یک مدت هفته ای یک بار بکشید بعد دو هفته یکبار
بعد ماهی یکبار کم کم بی میل رغبت میشید
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
بهرحال ترک عادت سختیهایی داره اما مرور زمان درستش میکنه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
اینبار هدف مشخص کن بگو زنم زندگیم برام مهم ترن وقتی بتونم صحبت کنم وقتی بتونم آرامشم در لحظه عصبانیت با یک چیز دیگه که بهم آسیب نزنه کنترل کنم چرا قلیون را ترجیح بدم باید بدونی چرا نمیخوای بکشی بعد شروع کنی به کم کردن و ترک
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»