2777
2789

دکتر خیلی معروفیه و شنیدم وقتاش خیلی پره !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی گلم من دخترم ۲ سالشه از یک سالگی که راه رفت متوجه شدم پای راستشو به سمت داخل و کج میزاره 

بچه شما چند سالشه 

دکتر بردین؟درست شد 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام خوبی گلم من دخترم ۲ سالشه از یک سالگی که راه رفت متوجه شدم پای راستشو به سمت داخل و کج میزاره ب ...

سلام عزیزم

دختذمنم ۲سالو ۵ماهشه چندین بار بردمش ۳تا دکتر عوض کردم متاسفانه همون طوری پاشو کج ب داخل میزاره و خوب نشده

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
سلام عزیزمدختذمنم ۲سالو ۵ماهشه چندین بار بردمش ۳تا دکتر عوض کردم متاسفانه همون طوری پاشو کج ب داخل م ...

دکترا چی گفتن براش کاری نکردن؟

من بردم دکتر کفش نوشت اردیبهشت آماده میشه 

خیلی نگرانم که درست نشه 😞

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دکترا چی گفتن براش کاری نکردن؟من بردم دکتر کفش نوشت اردیبهشت آماده میشه خیلی نگرانم که درست نشه 😞

نه هیشکار.

یکیشون کفش نوشت چند وقتم پوشید هبچ اثری نداشت 

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.