2777
2789
عنوان

میشنوم جانم

104 بازدید | 24 پست

هرچی که باعث شده ناراحت شی و دلت بگیره و اینجا بگو من کمکت میکنم

قول میدم🤍

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

چند میلیون پول میخام چه کمکی میتونی ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

پریودم و الکی الکی عصبیم با اینکه همه چی خوبه 😔☹😑

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند میلیون پول میخام چه کمکی میتونی ؟

اروم باش زیباترینم

منم میخوام:)عقدمه و هیچ پولی برای جهیزیه و حلقه ندارم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

منم پری شدم امروز

اوضاع اعصابت چجوریه ☹

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

نمیدونم چرا تلاشم و توانی که برای زندگیم میزارم به چشمم نمیاد

داشته هام و ثمره ای که تا الان تو زندگیم کسب کردم

هیچی به چشمم نمیاد

باعث میشه فکر کنم عقبم از همه چیز

بیماری مادرم سرطان گرفته😔 و بیماری برادرم چندین ساله مشکل گوارشی داره برای اونم نگرانم فقط دنبال مع ...

از هرکی که بهش ایمان داری از ته دلت بخواه

برین دکترای خوب و معروف

اروم باش زیباترینممنم میخوام:)عقدمه و هیچ پولی برای جهیزیه و حلقه ندارم

عقد خالی بگیر بعد ثبت نام کن وام ازدواج 

ولی من چی چه وامی بهم میدن 🤧

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اوضاع اعصابت چجوریه ☹

ارومم..بیخیالم و هیچی برام مهم نیست چون خسته شدم:)قلبم تیر میکشه

ارومم مثل نبض یک ادم مرده

ارومم..بیخیالم و هیچی برام مهم نیست چون خسته شدم:)قلبم تیر میکشهارومم مثل نبض یک ادم مرده

خدانکنه دور از جونت 

فکرای الکی نکن 

ولی خیلی مهربونی ک تو این شرایط همچین تاپیکی زدی 💖