2777
2789
عنوان

میشنوم جانم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 24 پست
نمیدونم چرا تلاشم و توانی که برای زندگیم میزارم به چشمم نمیادداشته هام و ثمره ای که تا الان تو زندگی ...

یه چیزیو هدف قرار بده و براش تلاش کن

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

عقد خالی بگیر بعد ثبت نام کن وام ازدواج ولی من چی چه وامی بهم میدن 🤧

وام و میخواییم خونه بخریم نازنینم:)

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هرکی که بهش ایمان داری از ته دلت بخواهبرین دکترای خوب و معروف

همش دارم دعا میکنم.دکتر هم فعلا فقط دکترای شهرمون سختشه بره شهرای بالا. خبرهم نداره آی خدا ولی حسابی شک کرده کلی داره قسممون میده ماهم مجبوریم قسم دروغ بخوریم چون خیلی استرسیه اگه بفهمه نابود میشه.نکنه خدا بخاطر قسمهامون دعامونو قبول نکنه😭

خدانکنه دور از جونت فکرای الکی نکن ولی خیلی مهربونی ک تو این شرایط همچین تاپیکی زدی 💖

قربون شکل ماهت:)

ولی واقعا حالم بده...وآقعا دارم میمیرم

همش دارم دعا میکنم.دکتر هم فعلا فقط دکترای شهرمون سختشه بره شهرای بالا. خبرهم نداره آی خدا ولی حسابی ...

نه نه اینو‌نگو

منم دعا میکنم

به خوانوادم میگن دعا کنن

ناراحت نباش باشه؟درست میشه

لطفا خودتو نابود نکن

قربون شکل ماهت:)ولی واقعا حالم بده...وآقعا دارم میمیرم

خدانکنههه

همه چی یا حل میشه یا کمرنگ میشه بهش فکر نکن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

وام و میخواییم خونه بخریم نازنینم:)

😐😐😑😑😑🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔