2777
2789

احتمالا برگه هدایت تحصیلی  تجربی نیارم

میخوام برم انسانی   بعد سال  دهم  به یازدهم تغییر رشته بدم  به تجربی

چه جوریه؟ ازمون پایه دهم تجربی رو ازمون میگیرن؟ وقتی پایه دهم تجربی رو نخون چطور امتحانشو میدن؟

من سال دهم از تجربی تغییر رشته دادم به فنی🤣😂

چون در روز شاید ۵ساعت  می‌خوابیدم و شب کامل که نه ۴ساعت خواب بقیش بیدار یا از استرس خوابم نمیبرد  بخاطر امتحانا نهایی ... تمااام تلاشم به این بود که فقط تجدیدی نیارم منی که با معدل ۱۹.۶۹رفتم تجربی و با معدل ۱۶.۷۵ نهایی برگشتم🙂

نابود شدم کلا.....

انسانی هم از دوستام که معدل ۲۰مدرسه ان میگم‌ خیلی سخته ... 

ولی شما نظر خودتونه هرجور خودتون راحتین اگه فکر میکنی از پسش بر میایی که موفق باشی 🫂🤍

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

آزمونم که اره 

زیست 

فیزیک

شیمی 

و ریاضی رو باید ازمون بدی

آموزش پرورش طرح میکنه سوالاتو..

خودت توخونه میخونی امتحانشونو میدی

اوایل یادم نیس دقیق یا اواسط شهریور امتحانشو میگیرن و تو باید خرداد درخواست تغییر رشته بدی 

ولی اگه تو انسانی نمراتت خوب نباشه مدیر فک نمیکنم قبول کنه چون تجربی یکم سخته

من مدیر از نمراتم راضی بود اصرار میکرد تغییر رشته نده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمونم که اره زیست فیزیکشیمی و ریاضی رو باید ازمون بدیآموزش پرورش طرح میکنه سوالاتو..

یعنی کسی که میره انسانی هم باید امتحانای انسانیو بده هم تجربی رو نه؟

فقط سوالا تغییر رشته با نهایی تجربی فرق داره نه؟

اینکا من برم انسانی فقط کتاب انسانیو میدن

کتاب تجربی رو از کجا پیدا کنم بخونم؟

یعنی کسی که میره انسانی هم باید امتحانای انسانیو بده هم تجربی رو نه؟ فقط سوالا تغییر رشته با نهایی ت ...

اگه بری انسانی کن باید امتحاناتو بدی دیگه

برای تغییر رشته باید تجربی رو بدی اونم شهریور 

خرداد فقط امتحانای خودتو میدی

یعنی کسی که میره انسانی هم باید امتحانای انسانیو بده هم تجربی رو نه؟ فقط سوالا تغییر رشته با نهایی ت ...

تو خرداد نهایی امتحان میدی 

ولی شهریور نمیدونم فکر کنم باید نهایی باشن چون تو سوابق تحصیلی نهایی میخای برای کنکورت

اول از همه باید چنتا موافقت بگیری مثل موافقت واحد اموزشی مدرسه و اداره اموزش و پرورش منقطه بعد که با تغیر رشته ات موافقت شد باید دروس تخصصی علوم تجربی رو امتحان بدی و نمره قابل قبول که کمترینش 12 هستش رو بگیری  بعدم از اول مهر میتونی تجربی بخونی  به صورت کلی تغیر رشته از ریاضی به تجربی اسون تر هست

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

اول از همه باید چنتا موافقت بگیری مثل موافقت واحد اموزشی مدرسه و اداره اموزش و پرورش منقطه بعد که با ...

اهاا 

بعد که تونستی بری تجربی دیگه یازدهم تجربی هستی ؟

یا باید از دهم بخونی؟

اهاا بعد که تونستی بری تجربی دیگه یازدهم تجربی هستی ؟ یا باید از دهم بخونی؟

نه دیگه شما دروس دهم تجربی رو امتحان دادید و حالا میگیم قبول شدید از مهر شما یازدهمی محسوب میشید چون دهم رو امتحان دادید با این شرایط نهایی و شرط معدل توی تصمیمت خیلی دقت کن

نه دیگه شما دروس دهم تجربی رو امتحان دادید و حالا میگیم قبول شدید از مهر شما یازدهمی محسوب میشید چون ...

مرسی❤

ولی اینکه از همون اول بری تجربی خیلی بهتره نه؟

خیلی سخت میشه بدون معلم کتابای تجربی رو بخونی

مرسی❤ ولی اینکه از همون اول بری تجربی خیلی بهتره نه؟ خیلی سخت میشه بدون معلم کتابای تجربی رو بخونی

اگه هدف داری تجربی بخون اگر نه دورش رو خط بکش  رقابت خیلی بالا هست و از طرفی توی کنکور میانگین درصد بالا نیاز داره شما اگه علاقه دارید میتونید با کلاس های انلاین مطالب رو یاد بگرید و خب برگه هدایت تحصیلی چنتا مورد داره که شاید الف نیارید اما با ب هم میتوید غیر انتفاعی تجربی ثبت نام کنید اگه در ریاضی قوی هستید ریاضی یخونید تماما مانند تجربی اما زیست ندارن