2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نپوشی جوراب شلواریا، من حنابندون دخترداییم لحظه اخری لباسم عوض شد یه چیز دیگه پوشیدم لباسم کوتاه بود، گفتم جوراب شلواری بپوشم لخت نباشه پام، افتضاااح شد،حیف که کسی دورم نبود بگه در بیار اون جوراب شلواریو

وای نپوشی جوراب شلواریا، من حنابندون دخترداییم لحظه اخری لباسم عوض شد یه چیز دیگه پوشیدم لباسم کوتاه ...

اخه پیرهن من خیلی کوتاهه و حالت کلوش داره استینشم لخته دیگه اینم زیرش نپوشم نمیشه

😂 نه آخه تن بچ مچ ها میکنیم اینجور دیده میشن ایشالا که انبردست نشی

نه نگران نباش من استایلم خیلی برام مهمه یه ماهه درگیرم همین جوری الکی نیست که ..حالا شما بپوشی شبیه انبردست میشی دلیل نداره منم بشم من پاهام خوشگله

این ریسکو نکن😂💅 جدی میگم باشه من انبردس

چقدر درباره چیزی که اطلاعی ازش نداری سمجی عزیزم من سوالم چیز دیگه ای بود حرف تو چیز دیگه ایه مگه میشه من عقلم نرسه چی بپوشم چی نپوشم تو که منو یه بارم ندیدی لباسمم ندیدی درباره چیزی که ازش نپرسیدم ازت از راه دور داری با سماجت خرف میزنی؟؟؟؟این اگه زر مفت یا عقده ای بودن یا کمبود داشتن یا مرض داشتن نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟؟