2777
2789

یک دختر تعریف می‌کرد پسری که همیشه عاشقم بود از فامیل اما من دوسش نداشتم بعد مدتی تلاش کردن یهو شد بلای جانم جوری اذیتم کرد و دنیا را برام تنگ کرد و تحت فشار منو گذاشت که از زمین و زمان سرم می‌بارید 

با اینکه اون منو اذیت میکرد و من هیچ کاری نمیکردم اما این‌قدر سیاست داشت همیشه منو مقصر جلوه میداد و منو تا مرز خودکشی برد

دختره گفت یک‌بار باهاش حرف زدم گفتم بهش تو عاشق من نبودی همیشه دروغ میگفتی تو اگر عاشقم بود اینجوری جهانو برام جهنم نمی‌کردی 

گفت پسره بهم گفته ؛ اما چند سالم عاشقت بودم و تلاش کردم تو همیشه بهم میگفتی احمق و بی عرضه 

خواستم بهت ثابت کنم من سیاستمدار قوی هستم و همه چی بلدم و از من زرنگ تر نیست اما عشق تو منو احمق و بی عرضه کرده بود از بس دوست داشتم 

دوست داشتن من دلی بود و پاک نه سیاست داخلش بود نه دروغ وگرنه من بیشتر از هرکسی بلدم 

این قسمت پسرها لایه لایه ن مثل پیاز 😂🤣

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلی و پاک ینی خواستگاری 

گوه خورده

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

روی اصلیش همون شخصیت دومیه اس

اولیو نقش بازی میکرده!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣