2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا بهتره یا ماشین

125 بازدید | 11 پست

یک خورده پول پس انداز کردم و یکم هم طلا دارم با خودم گفتم بفروشم طلا ها رو برای خودم با پس اندازم ماشین بگیرم ولی باز میگم نه طلا بهتر از ماشین هستش

خودمون ماشین داریم ولی همسرم صبح تا شب میره سرکار من تو خونه با دخترم واقعا خسته کنندست 

خونمون هم یک جوریه که دسترسی به امکاناات کمه حتما باید ماشین داشته باشم تا خونه مامانم برم یا بازاریی جایی

باز از این ور دانشگاه هم میرم باید دخترمو بزارم خونه مامانم بعد برم 

شوهرم هم مسیرش دوره نمی تونه بدون ماشین بره اگه بخواد با  اتوبوس بره خیلی سختش میشه

موندم چیکار کنم

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین بخر

چیزی بهتره که واسه آدم استفاده داشته باشه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

ماشین بگیر 

تا کی میخوای زندگی نکنی؟؟؟ فرض کن اندازه ۵۰۰ تن هم طلا داری وقتی استفاده نکنی و در لحظه زندگی نکنی چ سودی برات داره؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

صد در صد  ماشین

ادم پس انداز میکنه برای زندگی راحت تر ، 

تو به خودت سختی میدی که بگی طلا دارم؟؟ 

هرکاری که باعث میشه زندگی راحت تری داری انجام بده 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان