2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق امانات بانک ملی تهران و دزد زده

وقتی میری طلات و بذاری

یه کاغذ میدن امضا کنی

داخلش نوشته هیچ گونه مسئولیتی در قبال طلای شما در مقابل دزدی آتش سوزی زلزله سیل و هر گونه بلایا با ما نیست

و تو امضا میزنی میگی باشه

و این خیلیییی بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام خواهرا لطفا اگه کسی میتونه تاپیک قبلم رو گزارش بزنه محبورم تمام تاپیک هامو گزارش بزنم ک حذف بشه

لعنت ب این سایتو سازندش که گزینه حذف نزاشته آبروم رفت

میدانم زحمته براتان ولی بخدا ناچارم چکار کنم غم بی شماره زندگیم کمه اینم برام شد دردسر

روزگار نامرد تا جایی که تونست بلا آورد سرم هی از نی نی سایت من نخوردم ک اونم خوردم

لطفا هرکی گزارش زد لایک کنه تا صلوات بفرستم براش

یاعلی

می‌خوام طلا بزارم توی بانک واسه نگهداری ولی وام نمیخوام بگیرم میخوام بدونم کارگشایی قبول میکنه؟

بانک ملی رو نمیدونم

اما بانک مسکن صندوق اماناتش طلاها رو نگه میدارن فکر کنم صندوق متوسطش حدود یک و پونصد سالیانه اجارشه

و حتما بانکی رو انتخاب کنید که اون شعبه نگهبان 24 ساعته داشته باشه