2821
2789
عنوان

با نامزدم سر این موضوع تموم کردم

293 بازدید | 15 پست

حرف محبت امیز بهش زدم گفتم ماهمو زیباترین میبینیم

گفت داری بهم تیکه میندازی

همیشه شک داشت

میرفتم بیرون جواب نمیدادم میگفت با پسر بیرونی

حق داشتم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه اخلاق رو مخی داشت به شدت شکاک و بدبین بود 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

احتمالا ایشون پارانویید داشتن با آدم پارانوییدی سخته زندگی کردن هر چی بگذره بدتر میشه وبه چیزای بیشتری گیر میده...خودشون هم قبول ندارن که کارشون ایراد داره یا دچار اختلال هستن

اگه همیشه جواب تماس نامزدتو نمیدادی اشتباه کردی

اگ نامزد داری حق داره از حالت باخبر باشه  وقتی پیشش نیستی و این دلیل بر شکاک بودن نیس 

شما خودت با رفتار غلطت باعث شدی ایشون  این فک رو بکنه

حرف محبت آمیز اگ همیشگی باشه برداشت غلط ازش نمیکنن 

اره بهم میگفت حتما یه کاری کردی که من شک کردم

بله متاسفانه در آخر این همیشه طرف مقابله که مشکل داره البته اگر قبول کنه که کارش اشتباهه وبره دکتر واز روانپزشک ومشاور کمک بگیره تا حد زیادی میتونی کنترل کنه ولی اکثرا قبول ندارن ومیگن ما هیچ ایرادی نداریم 

اگه همیشه جواب تماس نامزدتو نمیدادی اشتباه کردی اگ نامزد داری حق داره از حالت باخبر باشه وقتی پیشش ...

من میرفتم بیرون پیامش میدادم زنگ میزد مثلا تو مغازه بودم یا دستم بند بود این شکو میکرد

بعدم قبلا با کسی بوده که خیانت دیده و باعث شده اینجوری بشه

2825
2823
2791
2779
2792