2777
2789
عنوان

بچه ها این طبیعیه یا ن

50 بازدید | 7 پست

روز عروسیمون وقتی شوهرم اومد ارایشگاه دنبالم هیچ ذوقی نداشت حتی بهم نگفت قشنگ شدی اصلا نگاه نمیکرد بهم طبیعیه؟

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

بچه ها اینم بگم ک اون زمان با خانوادش خیلی مشکلات داشتیم و کلا قهر بودیم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

طبیعی یا غیر طبیعی بهش فکر نکن.گذشته رفته ..‌

اگرم با خانواده شوهر قهر و دعوایی بودی.. تقریبا طبیعیه..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی یا غیر طبیعی بهش فکر نکن.گذشته رفته ..‌اگرم با خانواده شوهر قهر و دعوایی بودی.. تقریبا طبیعیه. ...

هی نمیدونم فک کردم کلا دوسم نداره ولی خب اگه دوسم نداشت راحت میتونست ولم کنه ولی نکرد

هی نمیدونم فک کردم کلا دوسم نداره ولی خب اگه دوسم نداشت راحت میتونست ولم کنه ولی نکرد

نه دوستت داشته عزیزم.. به همون دلیل ک‌گفتی و هزاران دلیل دیگه که به خودت با رفتارش ثابت کرده

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نه دوستت داشته عزیزم.. به همون دلیل ک‌گفتی و هزاران دلیل دیگه که به خودت با رفتارش ثابت کرده

مرسی عزیزم ک انقدر بهم ارامش دادی 🥲😍

مرسی عزیزم ک انقدر بهم ارامش دادی 🥲😍

فدات عزیزم..خوشبخت و خوشحال باشی کنارش