2777
2789

دوساله تو سایت دارم از مشکلاتم میگم من به زور خانوادم تیزهوشان درس میخونم خودم از همون سال اول دبیرستان مخالف بودم فهمیدم کشش ندارم خانواده قبول کردن. حالا تو این سه سال هرچی تلاش میکنم نمره هام بالا نمیاد. الان کارنامه دی میدن من با وجود درسخوندن شبانه نمره هام از ده تا پونزده ان نهایت. خجالت میکشم پیش مامانم خیلی شرمنده ام که بچش منم   میخواستم یه بلایی سر خودم بیارم مامانم یکشنبه داره میره کربلا دلم نیومد سفرشو خراب کنم. ولی نگید نمره اهمیت نداره این حرفا من خستم احساس احمق بودن میکنم از حرف ها و مقایسه های خانواده خستم... وگرنه مشکلم اون عدد توی ورقه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میودنی که نمره های دی هیچ ارزشی ندارد اگه خراب کردی اشکال نداره ایشالله خرداد جبران میکنی

آخه واقعا کشش حرفای خانوادمو ندارم. مامانم میدونم از سر دوست داشتنه ولی بعد حرف میزنه

آخه واقعا کشش حرفای خانوادمو ندارم. مامانم میدونم از سر دوست داشتنه ولی بعد حرف میزنه

آخی عزیزم 💔🤧 مامانم یکی از ورقه های من و دیده بود می‌گفت عرضه نداری بخونی نرو مدرسه من اگه همینو شب امتحان می‌خوندم حداقل 15میشدم یعنی کلا رید بهم😅