2777
2789
عنوان

پول پارتی عجب فیلم مزخرفی بودددد

160 بازدید | 11 پست

چطوری این فیلما رو درست میکنن خدایی

سکانسا همه تو در و دیوار به معنای واقعی مسخره اون سکانس آخر که مثلا داشت با اون مرده می‌رقصید چی بود اخه😐😂 بعد قیف افتضاح ترین فیلمی بود که دیدم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

اره خیلی بی محتوا بود‌. ولی یه جاهاییش بامزه بود

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بیشتر فیلمای سینمایی مزخرف هستند

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تیزرش معلوم بود مزخرفه.

ولی قیف آنچنان هم مزخرف نبود به نظرم. سطح بالا نبود ولی خاص بود. کشور ما تو ژانر تخیلی بزرگسال خیلی ضعیفه. این حداقل یه قدمی رو به جلو بود در این ژانر.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از تیزرش معلوم بود مزخرفه.ولی قیف آنچنان هم مزخرف نبود به نظرم. سطح بالا نبود ولی خاص بود. کشور ما ت ...

خوشم نیمد اصلا از قیف

مفت برم افتضاح بود اون تو صدر جدوله یادم رفت بگم😂😂

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

توی چند سال اخیر پول و پارتی جز اشغال ترین و بی هدف ترین فیلم هایی بوده که دیدم 

واقعا حیف اون دوساعت وقتی که براش گذاشتم

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍