2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقن همینا رو میخورم. امیدوارم مادرتون بهتر بشن ب امید خدا🙏

ممنون عزیزم. اتفاقا دکتر می‌گفت این یکی از بیماریهایی هست که خیلی راحت درمان میشه.فقط باید مواظب باشی شکستگی ندی که سخت جوش میخوره ولی خب داروهای داخل ایران واقعا مفت نمی ارزن

آلندرونیت ، کلسی تونین و کلسیم دیفکر نمیکنم پوکی استخوان خودش به تنهایی باعث درد بشه

ولی من همه استخونای بدنم درد میکرد آزمایش روماتیسم هم دادم منفی بود تراکم استخوان دادم گفت پوکی شدید داری

ممنون عزیزم. اتفاقا دکتر می‌گفت این یکی از بیماریهایی هست که خیلی راحت درمان میشه.فقط باید مواظب باش ...

جدی پس درمان میشه! دکتر ب من گفت درمان نمیشه فقط جلوشو میگیریم بدتر نشه

ولی من همه استخونای بدنم درد میکرد آزمایش روماتیسم هم دادم منفی بود تراکم استخوان دادم گفت پوکی شدید ...

پیاده روی و ورزش ملایم هم انجام بده .خیلی هم مراقب باش داخل حموم یا جایی لیز نخوری .کلا باید مراقب شکستگی مخصوصا بخش کمرو لگنت باشی

پیاده روی و ورزش ملایم هم انجام بده .خیلی هم مراقب باش داخل حموم یا جایی لیز نخوری .کلا باید مراقب ش ...

ممنون از راهنماییتون. خیلی استرس گرفتم از دیروز که این موضوعو دکتر بهم گفت خیلی هم گریه کردم😭😭😭دیشبم حتی یک ساعت هم نخوابیدم