2777
2789
حتما اول ی جاهات درد کرده توجه نکردی منم کمرم وپای چپم درد میکنه توجه نمیکنم الان که دستم داره درد م ...

از خرداد زانوهام درد میکرد رفتم ارتوپد ام آر آی دادم گفت نرمی غضروف داری و گلوکزامین و ملوکسیکام داد گفت ۶ ماهه خوب میشی اونا رو خوردم و بعد قطع کردم اما باز بعد یک ماه دردای زانو شروع شد . نمیدونم اون اشتباه تشخیص داده یا همزمان این بیماری رو هم دارم و خوب نشدم!

خدارحمت کنه خواهرتون را.خدانکنه عزیزم انشاالله خوب میشی به اینجور چیزا فکرنکن

ممنون خدا رحمت کنه رفتگان شما رو . ب امید خدا ایشالا برای شما هم چیزی نباشه. آزمایش تراکم دادین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا بجای دارو‌و قرص شیر از گاوداری نمیخرید

تا حالا نشنیدم من چون استخوانهام پوک شده و قسمت پوک باید تا حدودی درمان بشه قرص شیر نمیدونم درمان میکنه؟

دردتون چطوری هست؟ از داخل استخوانه؟ یا تیر کشیدن هست؟

دستم که الان مچ دستم وانگشت دومیم وقتی خم راستش میکنم بیشتردر میکنه اگه بالای دستم خودم دست بزنم دردمیکنه شدید نیست هنوز ولی درد داره نمیدونم استخون است یانه انگار عصب هاشه ولی کمرم فقط ی استخون است دردمیکنه ودنبالچم دردمیکنه اینا استخون که دردمیکنه ولی دستم 

ممنون خدا رحمت کنه رفتگان شما رو . ب امید خدا ایشالا برای شما هم چیزی نباشه. آزمایش تراکم دادین؟

نه هنوز هیچ کاری انجام ندادم نمی دونم کدوم دکتربرم یجورایی ضعف بدن هم پیدا کردم اختلال خواب 

از خرداد زانوهام درد میکرد رفتم ارتوپد ام آر آی دادم گفت نرمی غضروف داری و گلوکزامین و ملوکسیکام داد ...

نمیدونم عزیزم من زیاد از قرص اینا سر درنمیارم انشاالله هرچه زودتر سلامتیت را بدست بیاری

تا حالا نشنیدم من چون استخوانهام پوک شده و قسمت پوک باید تا حدودی درمان بشه قرص شیر نمیدونم درمان می ...

🙄🙄 نوشتم چرا بجای مصرف قرص و دارو.... از گاوداری مطمعن شیر درجه یک نمیخری بخوری تا روبه راه بشی

دستم که الان مچ دستم وانگشت دومیم وقتی خم راستش میکنم بیشتردر میکنه اگه بالای دستم خودم دست بزنم درد ...

ایشالا چیزی نباشه و ب امید خدا با یک تجویز خوب بشین

🙄🙄 نوشتم چرا بجای مصرف قرص و دارو.... از گاوداری مطمعن شیر درجه یک نمیخری بخوری تا روبه راه بشی

عدم تحمل لاکتوز دارم و وقتی شیر میخورم حالم خیلی بد میشه تهوع شدید میگیرم و تنگی نفس و تعریق شدید اگر نه شیر خیلی دوست دارم ماست رو. اگر میتونستم شیر بخورم ب این بلا گرفتار نمیشدم