2777
2789

خانمامن الان اول ۸ماهم ولی بچم فقط ۱۷۰۰گرم وزنشه هرکاریم میکنم وزن نمیگیره چه خاکی توسرم کنم.خیلی میترسم من فردااین بچه روچطوری بزرگ کنم؟!اصلانکنه مشکلی براش پیش بیاد

چیکارکنم تواین۱ماه یه ذره وزن بگیره کسی مث من بودا؟؟

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر عشقم بچه من ۲۲۰۰ دنیا اومد البته زود دنیا اومد دو سه ماهش ک شد شبیه بچه فیل رشد کردو کپل شد ...

میترسم بعدتولدم ضعیف باربیادالان هرکی منوببینه میگه نهایت ۴یا۵ماهته شکم اصلاندارم

میترسم بعدتولدم ضعیف باربیادالان هرکی منوببینه میگه نهایت ۴یا۵ماهته شکم اصلاندارم

عزیزم این حرفا چیه 

بزرگ میشن نترس 

بعدم میگن ماه اخر بچه یک کیلو اضافه میکنه هنوز ک ۹ ماهت نشده

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم این حرفا چیه بزرگ میشن نترس بعدم میگن ماه اخر بچه یک کیلو اضافه میکنه هنوز ک ۹ ماهت نشده

آخه گفته همون اول نه ماه بایدزایمان کنی

تغذیه ت درست کن بستنی بخور کباب مکمل لیدی میل بگیر مثل شیر خشکه کلا مواد پروتیینی بخور مرغ بریون خلا ...

تغذیم بدنیست ولی به دکترم گفتم گفت ازتغذیه نیست مکمل نمیخادبخوری

تغذیم بدنیست ولی به دکترم گفتم گفت ازتغذیه نیست مکمل نمیخادبخوری

دقیقا هفته چندی؟ اتفاقا مکمل و قرصای تقویتی خیلی وزن بچه رو بالامیبره  دکترت رو‌عوض کن 

پودر لیدی میل از داروخانه بگیر 

مغزیجات و خرما و تخم مرغ زیاد بخور 

دقیقا هفته چندی؟ اتفاقا مکمل و قرصای تقویتی خیلی وزن بچه رو بالامیبره دکترت رو‌عوض کن پودر لیدی میل ...

32هفته و۴روز.

نمیشه دکترموعوض کنم خیلی وقته زیرنظرشم ازش راضیم تغذیم خوبه تخم مرغ وکلاپروتیین وآجیل میخورم ولی اشتهامم خیلی نیست اگه زیادبخورم بالامیارم

گفتم برام امگا۳بنویس گفت براتو تاثیرنداره