2777
2789
عنوان

خانمای واردبیان لطفا(رشدووزن گیری جنین)

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
برعکس دکتر من گفت مکمل هات رو زیاد بخور ک بچه وزنش بالابره چون احتمال زایمان زودرس دارم

من مکملم زیادمیخوردم پرگمام،کوالی فول،ویتامین ب۱،ب۶،ب۱۲،کلسیم و.... اما معدم دیگه داغون شده گفت یه هفته نخور

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
من مکملم زیادمیخوردم پرگمام،کوالی فول،ویتامین ب۱،ب۶،ب۱۲،کلسیم و.... اما معدم دیگه داغون شده گفت یه ه ...

منم 32هفته و3روز رفتم 1900بود وزنش گفت نرماله  برای شماهم اونقدر کم نیست 

پودر لیدی میل اگه خواستین بخورین 

ممکنه از ژنتیک هم باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

32هفته و۴روز.نمیشه دکترموعوض کنم خیلی وقته زیرنظرشم ازش راضیم تغذیم خوبه تخم مرغ وکلاپروتیین وآجیل م ...

اگه دیابت ندارین بستنی و دلستر بخورین شنیدم خیلی تاثیر داره

منم 32هفته و3روز رفتم 1900بود وزنش گفت نرماله برای شماهم اونقدر کم نیست پودر لیدی میل اگه خواستین ب ...

نمیدونم بخداخیلی اعصابم خورده خونواده هامونم هیچکدوم ریزه میزه نیستن آخه

شمازایمان زودرس بودی چندهفته بچت بدنیااومد؟

اگه دیابت ندارین بستنی و دلستر بخورین شنیدم خیلی تاثیر داره

نه دیابت ندارم ولی گفته خطرمسمومیت بارداریت بالاس

نمیدونم بخداخیلی اعصابم خورده خونواده هامونم هیچکدوم ریزه میزه نیستن آخهشمازایمان زودرس بودی چندهفته ...

نه اختمال زایمان زودرس دارم بخاطر طول سرویکس پایین و کم بودن مایع دور جنین الان 32هفته و6روزم  استزاحت مطلقم انشا...بتونم تا38نگهدارم 

نه اختمال زایمان زودرس دارم بخاطر طول سرویکس پایین و کم بودن مایع دور جنین الان 32هفته و6روزم استزا ...

ان شاالله فک کردم به دنیااومده به منم گفته زایمان زودرس داری احتمالا

گفته نهایتاتا۳۷هفته نگهش داریم توشکمت بعدش بایدبزایی. تااون موقع ریش کامل میشه؟مشکلی پیش نیادبراش؟

ان شاالله فک کردم به دنیااومده به منم گفته زایمان زودرس داری احتمالاگفته نهایتاتا۳۷هفته نگهش داریم ت ...

بچه از هفته34به بعد دیگه ریه هاش کامله حتی ممکنه دستگاه هم نره  

اگه احتمال زایمان زودرس دارین ک آمپول تشکیل ریه میزدین خیالتون راحت میشد  انشا...تا آخرش نگه میدارین چیزی نمیشه 

بچه از هفته34به بعد دیگه ریه هاش کامله حتی ممکنه دستگاه هم نره اگه احتمال زایمان زودرس دارین ک آمپو ...

قراربود بزنم ولی دوباره دکترم منصرف شدگفت باوضعیتی که داری نزنی بهتره 

هزارتابدبختی باهم دارم سرکلاژهستم خطرمسمومیت بارداریم بالاست دورشکمش کمه وکم وزنه هزارتادرددیگه

قراربود بزنم ولی دوباره دکترم منصرف شدگفت باوضعیتی که داری نزنی بهتره هزارتابدبختی باهم دارم سرکلاژه ...

منم طول سرویکسم خیلی پایین شد و دیر فهمیدم وقت سرکلتژ گذشته بود از27هفته استراحت مطلقم و انقباض دارم الانم ک میگن مایع دورش کمه تا میتونی آب بخور حالم از مایعات و آب بهم میخوره 

انشا..به خیر میگذره

منم طول سرویکسم خیلی پایین شد و دیر فهمیدم وقت سرکلتژ گذشته بود از27هفته استراحت مطلقم و انقباض دارم ...

داروبرات ننوشته؟منم آب دورش لب مرزبودهپارین نوشت اینبارکه رفتم خوب شده بود

داروبرات ننوشته؟منم آب دورش لب مرزبودهپارین نوشت اینبارکه رفتم خوب شده بود

کم بود آب دورش؟ هپارین برای اب دورش نوشت؟

نه دارویی برای مایع دورش ننوشت فقط گفت آب زیادبخور همین

کم بود آب دورش؟ هپارین برای اب دورش نوشت؟نه دارویی برای مایع دورش ننوشت فقط گفت آب زیادبخور همین

هم براآب دورش هم خونرسانیش آب دورش خوب شداینبارکه رفتم خونرسانی هم خوب بودولی وزنگیریش نه