2777
2789

دیروز برق خونمون رفت

معمولا از ساعت ۲.۵ میره تا ۳.۵ - ۴

یعنی زمان دقیقی برای برگشتن برق نیست.

با بچه خواهرم حدود ساعت ۳.۵ بود داشتیم بازی میکردیم و از تاریکی کلافه بودیم.

گفتم بهش میخوای زنگ بزنم اداره برق و به بابابرقی بگم برق رو وصل کنه؟

با خوشحالی گفت آره

الکی یک شماره گرفتم و زود قطع کردم و گوشی رو دم گوشم گذاشتم. که مثلا دارم صحبت میکنم

گفتم بابا برقی بچه‌ی ما میخواد بازی کنه. یا همین الان برق ما رو وصل میکنی یا میگم ممد قلی بیاد ببرتت.

همونجا همون لحظه به اذن پروردگار عالم، برق اومد

چنان ذوقی توی چشماش بود و محکم بغلم کرد. که نمیدونین

اصلا انگار باورش نمیشد بتونم این کارو انجام بدم 😂😂😍😍😍

خودمم انگار رو ابرها بودم 😬😬💓💓

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

شانس زیاددددد

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دو روز دیگه میشه تابستون بابا برقی دیگه روشن نمیکنه ضایع میشی جلو بچه

🤣🤣🤣🤣🤣

اونجا دیگه زنگ نمیزنم🤣🤣🤣🤣

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شانس زیاددددد

اره به خدااااا

یعنی گفتم گاد دمت کردم

خیلی حال دادی🤣🤣🤣