2777
2789
عنوان

خانما بیاید بهتون نیاز دارم

91 بازدید | 15 پست

من برای اولین بار دارم با یکی آشنا میشم

تاپیک قبل گفتم،یه هفته گذشته،شاغله در طول روز یه ساعتم چت نمی‌کنیم کوتاه کوتاه پیام میده

گفت بریم بیرون گفتم فعلا نمیتونم(امادگیشو ندارم آخه یه هفته گذشته) شماره خواست ندادم از وقتی ندادم سرد شده قیافه گرفته 

من چیکار کنم رو مخمه این رفتاراش

بیرونو حق داری ی هفته خیلی زوده ولی شماره رو دیگباید میدادی ادم هروز تو صفحات مجازی نیس ک شماره اسمس ...

آخه منم اولین بارمه میترسم بعد که با هم اوکی نبودیم اذیتم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرونو حق داری ی هفته خیلی زوده ولی شماره رو دیگباید میدادی ادم هروز تو صفحات مجازی نیس ک شماره اسمس ...

بعد همش سرد و خشکه یبارم پرسیدم گفت نه واقعا می‌خوام ادامه بدیم و اینا

آخه منم اولین بارمه میترسم بعد که با هم اوکی نبودیم اذیتم کنه

با ی حرف و شماره هیچجوره نمیتونه اذیتت کنه بابا یارو عکس نود داره دست طرف عین خیالشم نیس خودتو جلو پسر ترسو نشون نده اولم بپرس قصدش از رابطه چیه 

خودت چن سالته اون چن سالشه قبلا دیدیش میشناسیش یا شهراتون متفاوته؟

دوستت دارم خدای قشنگم برای حاجت رواییم صلوات بفرس خوشگلم 

با ی حرف و شماره هیچجوره نمیتونه اذیتت کنه بابا یارو عکس نود داره دست طرف عین خیالشم نیس خودتو جلو پ ...

گفت کی می‌فرستی گفتم میفرستم مستقیم نگفتم نه

حق با توعه..🤦🏻‍♀️

من ۱۸ اون ۱۹ هر دو کرج

نه همو نمیشناسیم

گفت کی می‌فرستی گفتم میفرستم مستقیم نگفتم نهحق با توعه..🤦🏻‍♀️من ۱۸ اون ۱۹ هر دو کرجنه همو نمیشناسی ...

اوه پس سنش خیلی کمه بیخیالش شو بنظرم پسرای تو این سن اصلا دنبال رابطه سالم و ادامه دارو جدی نیستن

اوه پس سنش خیلی کمه بیخیالش شو بنظرم پسرای تو این سن اصلا دنبال رابطه سالم و ادامه دارو جدی نیستن

خودش که گفت دنبال یکیم تا آخرش و این حرفا اما معلومه چرت گفت بعد یه هفته دیر سین میزنه 

خودش که گفت دنبال یکیم تا آخرش و این حرفا اما معلومه چرت گفت بعد یه هفته دیر سین میزنه

زر میزنه بابا بچه19ساله رو چ ب این غلطا اشتباه نکن