2777
2789
عنوان

بهترین سن..اصلا سخت گرفتن خوبه

554 بازدید | 21 پست

تا الان خیلی نگران ازدواج نکردنم بودم همش فکرم درگیر بود که دیر شده و دیگه کیس خوب نصیبم نمیشه و..الان چند وقته دوستام وضع جامعه نی ن نی سایت و..رو میبینم تصمیم گرفتم اول به اینده شغلی فک کنم اول یک پشتوانه برا خودم درست کنم بعد ازدواج کنم به این نتیجه رسیدم اینکه وابسته مرد باشی و پشتوانه نداشته باشی تو زندگی احتمال اسیب دیدن زیاده حیفه این سالایی که به خاطره ازدواج نکردن و حسرت ازدواج بقیه رو خوردن اینقدر ذهنم درگیر موند که به خودم و زندگیم نرسیدم..میخوام ۳۰سالگی ازدواج کنم دیره ؟؟تازه اونم کیس خوب بیاد اصلا میخوام دیگه سخت بگیرم فک کنم بهتره

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

چند سالته عزیزم؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

من ٢٩ سالمه تا امروز كه طرز فكرم همين بوده اخرين مساله اي كه تو دنيا واسم مهمه ازدواجه

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی.افرین

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

عزیرم۰کارت۰کاملا۰درسته۰صبرکن۰کیس۰عالی۰بیاد۰حالا۰این۰ممکنه۰یه۰سال۰دیگه۰باشه۰شایدم۰ده۰سال۰دیگه۰یه۰کار۰درست۰حسابیم۰برا۰خودت۰روبراه۰کن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

کیس عالی داشتی ازدواج کن..همراهش مستقلم باش..حتما نباید ۳۰ باشی..شاید این شرایط تو ۲۹ سالگی اتفاق افتادواست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

به نظر من اصلا بهترین و بدترین سن وجود نداره. هر كس تو یه سنی شرایطش براش فراهم میشه یا امادگیشو پیدا میكنه یا قسمتش میشه. زندگی ادما با هم فرق میكنه نمیشه یه نسخه برای همه پیچید كه این سن خوبه یا بده

ماشالله 🌹