2777
2789
عنوان

بهترین سن..اصلا سخت گرفتن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 21 پست

روانشناسها و متخصصين عقيده دارند كه زير ٢٥سن مناسبي براي ازدواج نيست،چون هنوز بلوغ فكري كامل نشده و درست هم ميگن.مادر بزرگ من شصت و پنج سال پيش تو ٢٥ سالگي ازدواج كرده تازه تحصيلات و شغل هم داشته،بعد تو اين دوره شما ميگي ٣٠ديره!

هر زندگی ای بالا و پایین داره عزیزم

اولا سعی کن اینجا رو جدی نگیری،به قول معروف،شنیدن کی بود مانند دیدن

اینجا فقط ما یک طرف قضیه رو میبینیم،قضاوت عادلانه اونیه که حرف دل دو طرف رو بشنوی

در ثانی،اطرافیان خودتون رو ببینین،در عین مشکل و گرفتاری روزهای خوب زیادی هم دارن و راضی هستن

گل بی عیب خداست

مطمین باش ،مرد کامل و همه چیز تمام پیدا نمیشه

دخترم❤❤❤هلیااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=50422052]دیگه الان همه همین حدوذ ازدواج میکنن مگه از چند سالگی قصد ازدواج داشتی؟[/QUOTE]

من از 22سالگی همش خواستگار میاد حالا یا از جانب ما نمیشده یا اونا تمام این سالا هر ماه و هر زمانش درگیر یکی..این بین دوستام و دختای فامیل که دوستم بودن همه ازدواح کردن و من واقعا تو یک بحران روحی بودم..اما الان میبینم همه اونا دارن به من حسرت میخورن😂😂😂البته طفلیا خیلیاشون دچاره مشکلات ریز و درشت ان

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

من ۲۹ نامرد کردم شاغل هم هستم و ارشدمم تموم کردم..کلا شریک خوبو هر وقت پیدا کردی  وقت شراکته!!!!

تفکر مناینجوری  بود و از اینکه دوسال از خواهر کوچیکترم  دیرتر ازدواج کردم بابت همین نگاه بود و اصلا ناراحتم نکرد این دیر ازدواج کردن نسبت ب اون

به زندگیم خوش اومدی....
من ۲۹ نامرد کردم شاغل هم هستم و ارشدمم تموم کردم..کلا شریک خوبو هر وقت پیدا کردی  وقت شراکته!!! ...

چقد خوب از شخصیت با ثبات اینجوری خوشم میاد👏🏻👏🏻کاش منم زودتر به این باور و تفکر میرسیدم الان احتمالا شاغل بودم ولی عقب افتادم یکم

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
چقد خوب از شخصیت با ثبات اینجوری خوشم میاد👏🏻👏🏻کاش منم زودتر به این باور و تفکر میرسیدم الان احتم ...

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس عزیزم...شک نکن

به زندگیم خوش اومدی....