2777
2789
عنوان

لاغری

187 بازدید | 17 پست

بچه ها یه مدته رژیم رو شروع کردم و مرتب رهاش میکنم ،خسته شدم،تنبلی تخمدان دارم،نمیدونم چطور رژیم بگیرم،میلم به شیرینی‌جات خیلی زیاده بخاطر تنبلی تخمدان مدام ضعف دارم،راهکاری دارین؟ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قلم مانجاروبزن حالشو ببرعالیه‌اشتهاتو خیلی کم میکنهولی یکم گرونه

امپول منظورتونه؟افروز جان من خارج از کشورم و حتی دکتر همچین چیزی رو تجویز نمیکنه متاسفانه

اگر رژیم اصولی بگیری هم کم میکنی هم میلت به شیرینی کم‌میشه 

حتما با کسی کار کن که وارد باشه 

من یه مدت برنامه غذایی و ورزشی گرفتم الان باردارم هنوزم دلم چیزای شیرین نمیخواد با اینکه خودم خیلی کیک و شیرینی درست میکنم 

اگر رژیم اصولی بگیری هم کم میکنی هم میلت به شیرینی کم‌میشه حتما با کسی کار کن که وارد باشه من یه مدت ...

من بخاطر تنبلی تخمدان مدام ضعف دارم دست خودم نیست😔

امپول منظورتونه؟افروز جان من خارج از کشورم و حتی دکتر همچین چیزی رو تجویز نمیکنه متاسفانه

من خیلی از دوستام که ایران نیستن با مجوز دکتر استفاده کردن

نمیدونم باز هر طور صلاح میدونین

من خودمم تحت نظر متخصص غدد و بعد یه سری آزمایش گرفتم و زدم

۳ ماهه

۱۲ کیلو کم کردم

من خیلی از دوستام که ایران نیستن با مجوز دکتر استفاده کردننمیدونم باز هر طور صلاح میدونینمن خودمم تح ...

فردا سوال میکنم حتما ممنونم،چون یکی از دوستانم گویا دارویی مشابه با همین دارو تزریق کرده بود و تا یه مدت حالش خوب نبود ولی ۵ کیلو کم کرد با همون یک دوز ،اما ایشون دیابت دارن

من بخاطر تنبلی تخمدان مدام ضعف دارم دست خودم نیست😔

مربی من بهم گفت قبلش ازمایش خون و هورمون بده ، خدارو شکر مشکلی نداشتم 

ولی خود مربی پلی کیستیک بود 

ولی واقعا بگم هجم غذایی که بهم داده بود برای روزم کافی بود   باز میگفت اگر گرسنه شدی چیا مجازی بخوری 

صبح صبحانه داشتم بعد میان وعده  بعد ناهار بعد میان وعده بعدم شام 

روزایی که ورزش میکردم وعده بعد از ورزشم داشتم 

یه وقتایی نمیرسیدم همه رو بخورم 

ولی خب رژیمم چون پروتئین زیاد داشت و من خیلی مرغ و گوشتی نیستم اولا یکم سر نوع غذا اذییت میشدم

مربی من بهم گفت قبلش ازمایش خون و هورمون بده ، خدارو شکر مشکلی نداشتم ولی خود مربی پلی کیستیک بود ول ...

رژیم زیاد گرفتم

انواع پروتئین 

هیچ فایده ای نداره

باید مدت طولانی بگیری واقعا رژیمتم اصلا سخت نباشه من خودم تو پنج شش ماه تقریبا ۱۸ کیلو کم کردم

دنبال یه روش تهاجمی بودم مثل همین آمپول و یابوتاکس معده 

واقعا خسته شدم