2777
2789

کسی که توقع داره خانواده زنش بهش کمک مالی کنن ، مثلا وام ازدواج رو بدن بهش 

بهتربن جهاز رو هم فراهم کنن براش 

همسرش هم حقوقش رو تو خونه خرج کنه 

ولی خودش از نظر مالی معمولی رو به پایین باشه

ارزش داره باهاش ازدواج کنیم ؟ 

مثلا کل دارایی زندگیش ١/۵ میلیارد باشه و ٣٧ سالش هم باشه خونه نداشته باشه یه ماشین نو در حد ٣٠٠

مزیتش اینه که شوخ و اهل بگو و بخندو سفرو تفریحه

کاربری دست ٣ نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مغز خر خوردم که با این آویزون ازدواج کنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه دیگه این مشخصه هدفش با عرض معذرت تیغ زدن و دوشیدن طرف مقابله

میخواد زن بگیره که خانواده زنش بیان زیر بغلشو بگیرن و سروسامونش بدن

شوخی و بگو بخند و سفر دوستی که نشد دلیل برای ازدواج

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

این شوهر نیست دیگه

عروس خانومه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞