2777
2789

سلاااام من مشاور پوست و مو هستم و دوباره اومدم با ی تایپک جدید انقدر تایپک میزنم تا همه منو بشناسید هر سوال پوست و مویی داشتید هز تایپک پوست مو بود منو تگ کنید😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریشه مو قسمت پیشونیم دقیقا پارسال بشدت خشک شد و مجبور شدم پوسته‌های جدا کنم ،از اون روز دقیقا حدود ۱سانت گردی بالای پیشونیم سفید شد🤐پوستمم هم خشکه هم چرب

یه قسمتا پوسته میندازه ،یه قسمتای چرب 

یادت این سفیدی خیلی بهتر شده بود ،مرتب ضدآفتاب میزدم،یک هفته نزدم انگار مجدد برگشت.شما دلیلش میدونی 

گفتم این هفته برم دکتر 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پوستم همیشه قرمز میشه دلیلش چیه؟

چیزی میزنی به پوستت ؟ 

روتین داری مثلا پوست من مختلط و حساس هر چیزی نمیتونم بزنم زود صورتم قرمز میشه یا جوش میزنه از کرم ضد قرمزی استفاده میکنم

چیزی میزنی به پوستت ؟ روتین داری مثلا پوست من مختلط و حساس هر چیزی نمیتونم بزنم زود صورتم قرمز میشه ...

یه مدت پوستم چرب شده بود و جوشای ریز میزدم دکتر رفتم گفت به امپول بی حسی دندون پزشکی حساسیت داشتی دارو داد خوب شدم بجز ضد افتاب چیزی نمیزنم 

🦋

ریشه مو قسمت پیشونیم دقیقا پارسال بشدت خشک شد و مجبور شدم پوسته‌های جدا کنم ،از اون روز دقیقا حدود ۱ ...

تلگرام دارید ؟!

مشاوره ای خصوصی بشید

مشکلتون رو رفع میکنم تو هر تایمی که شما بخوایید می تونم تلفنی ام مشاوره تون کنم❤️