2777
2789
عنوان

عروسی های ژاپنی ها در زمان اوشین و هانیکو

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 48 پست
من این تاپیک رو به قصد مجادله نزدم اگر می خواید ادامه بدین از تاپیک برید بیرون

ببین اول کی شروع کرد ؟ من چیزی گفتم ؟ من اصلا نمیشناسمش اومده ریپلی کرده میگه خراب ! البته که رفتم تاپیکاش دیدم خودش شبیه مادرخراب هاست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

اول یکی دیگ حرف زشت زده یکی جوابشو داده شما ته پیازین یا سرشین

برید تاپیک ایشون با عنوان مردم طمعکار شدن رو بخونید شمام هم سر پیاز قرار میگیری هم تهش

اگه تا الان کامنتاشو پاک تکرده باشه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه راست میگن ،معیارشون سفیدی در حد رنگ پریدگی بوده ،من اینو تو یه کتاب خوندم

سفیدی قشنگه ولی رنگ پریده نه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هر وقت کسی گفت عن بگو من کی تورو ریپلی کرد عننکنه تو هم اکانت فیک همون بدبختی که خودش میاد از خودش د ...

😂😂🌝اره از کجا فهمیدی اکانت فیکشم؟خیلی زرنگی تو خیلی سعی کردم پنهان کنم این موضوعو!!😑کاش لاقل یکم دل و جرات داشتی اون پیامه قبلیتو خطاب ب اون کاربر پاک نمیکردی!

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بدبخت عقده ای من اینجا حرفی که میزنم بعد میرم سراغ زندگیم اصلا یادم میره چی به چیه و به کی چی گفتمول ...

میدونم، حق داری

زندگی حقارت بارت برات دلپذیر تر میشه وقتی عقده هاتو اینجا تخلیه میکنی

بکن

ولی توقع داشته باش وقتی به پدر و مادر کسی توهین میکنی و خلاف قوانین سایت تراوشات مغز مریضتو استفراغ میکنی، کاربریت تعلیق بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولش کن اکانت های فیک خودش هست این انقدر بدبخته چهار پنج تا اکانت ساخته به همه فحش میده بعد طرفداری خ ...

واقعن آدم جالبی هستی.انتظار داری ملت طرفه تورو بگیرن؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

وای واقعا به چه حقی تاپیک بنده خدا رو با فحش پر کردین بسه دیگههه

عقده دارین برین یه جای دیگه

شانس هم دارین نی نی یار نیست این بد دهنی هارو جمع کنه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بدبخت عقده ای من اینجا حرفی که میزنم بعد میرم سراغ زندگیم اصلا یادم میره چی به چیه و به کی چی گفتمول ...

واقعا خیلی بد دهن هستین 

فکر نکن ک دلشکستن فقط تو واقعیته ن عزیزم تو مجازیم دل بشکنی کارماشو میخوری 

پشت هر اکانت ی قلب داره میتپه بهتر مهربون تر باشیم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

واقعا خیلی بد دهن هستین فکر نکن ک دلشکستن فقط تو واقعیته ن عزیزم تو مجازیم دل بشکنی کارماشو میخوری پ ...

اگه می‌خواید مهربون باشید با همه باشید الان این خانوم هر چی ام گفته بزارین پای حماقتش ببخشیدش و جوابشو ندید😅

سفیدی قشنگه ولی رنگ پریده نه

اره ،کلا بیشتر رسوم ژاپنیا عجیب و غریبه بوده ،مثلا یه گروه از اشراف دندوناشون رو با یه مواد سیاه کردن تا بگن ما پولداریم و شکر زیاد مصرف میکنیم اونموقع شکر خیلی گرون بوده و فقط طبقه اشراف قدرت خریدش رو داشتن 

یکی از راه برسه به تو فحش بده میشینی نگاه میکنی ؟ بعدش تو چرا خودتو انداختی وسط ؟ نکنه فیک سومش هستی ...

😂😂😂😂

موفق باشی😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

برو ببین اول کی فحش داده گو میخوره میاد فحش میده دل شکستن چیه طرف صبح تا شب زندگیش تو این سایت میگذر ...

واقعا فهمیدم شخصیت نداری از شاتی ک گذاشته بود باید میفهمیدم دیگه ریپلای نکن حداقل اون شعور و شخصیت داره 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚