2777
2789
عنوان

عروسی های ژاپنی ها در زمان اوشین و هانیکو

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 48 پست
من اصلا تورو نمیشناسم ولی از کجا سوختی نمیدونم خراب هم مادرته حرومی

@niniyar_1  

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250117_012004_brave_lfbo.jpg

میشه پیامی که ریپلای کردم و لینک بالا رو چک کنید؟ دفعات قبل سکوت کردم هیچی نگفتم این کاربر که بویی از شعور و شخصیت نبرده افتاده تو سایت داره هر توهینی که دوست داره میکنه

کاش کاسه کوزه این انسان های حقیر رو از سایت جمع کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم مشکل داری.حتمن ب روانپزشک مراجعه کن

هر وقت کسی گفت عن بگو من 

کی تورو ریپلی کرد عن

نکنه تو هم اکانت فیک همون بدبختی که خودش میاد از خودش دفاع میکنه بقیه بگن آره خیلی طرفدار داره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

خب رسمشون همینه 

برای خارجی هم هم عروس های دهه هشتاد ما خیلی عجیب هستن و برگاشون میریزه

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اول اون فوش داد ک

بده اما طرف نره به مادرش بده که

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

@niniyar_1 https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250117_012004_brave_lfbo.jpgمیشه پیامی که ریپلا ...

@niniyar_5  

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اول یکی دیگ حرف زشت زده یکی جوابشو داده شما ته پیازین یا سرشین

به تو چه 

خانومای بازیگر کره ای خیلی خوشگلن

تو فیلم جومونگ،دونگی...

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

@niniyar_5

دیگه نی نی یار نیست فک کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دیگه نی نی یار نیست فک کنم

اخه اون تگ نمیشه عزیزم

@niniyar_1 https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250117_012004_brave_lfbo.jpgمیشه پیامی که ریپلا ...

بدبخت عقده ای من اینجا حرفی که میزنم بعد میرم سراغ زندگیم اصلا یادم میره چی به چیه و به کی چی گفتم

ولی جالبه تو کل زندگیت تو این سایت میگذره فکر کنم یکبار تو روز بیرون نمیری 

خوشحالم که خدا گذاشته تو کاست انقدر موندی تو خونه بوی پنیر میدی 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.