2777
2789
عنوان

میشه همگی یه لحظه بیاید…

457 بازدید | 95 پست

داستان از این قراره که ما یه همسایه داریم ماطبقه همکف و اونا طبقه ی بالا هستن کلا 2 طبقه س 

همسایه مون یه زوج جوونن و آشنا هستند و هم شهری یه پسر ۲ ساله هم دارن 

ما از تابستون که اینا اومدن آرامش نداریم . خانوم هر روز یه داستان و دعوا ، ۲۴ ساعت یا درحال داد زدن سر پسرش هست ، یا داره با همسرش بلند دعوا می‌کنه یا تماس تصویری و بلند صحبت کردن 

صداش اونقدر بلنده که تصورش هم نمیکنید و مداوم در حال حرف های زشت زدن هست به پسرش. کلا ما نمیتونیم توی خونه ایی که برای خودمونه با آرامش زندگی کنیم. پنجره های خونه رو نمیشه باز گذاشت چون صداشون خیلی بدتر میاد . پدرم گاهی شب کار هستند و صب میخوان بخوابن نمیشه عصر میخوایم استراحت کنیم با صدای داد زنداشون و گریه های وحشتناک پسرش نمیشه 

خیلیا میگن بذار آخر شب درس بخون خب من عصر که نمیتونم بخوابم با این شرایط ساعت 6 صبح هم بلند میشم چجوری درس بخونم .مادر من گاهی اوقات میرع جایی که من برای امتحان های مهمم تمرکز داشته باشم 

نصف شبا هم مهمان دارن و وضعیت بدتر .... 😑خونه هم هر دو برای خودمون هست مستأجر و چیزی نیستیم که بگیم اخر سر یکی جا به جا میشه . دیگه همه مون روانی شدیم از این شرایط گیرنده گوش چقدر بزنم ؟! موقع خواب که دیگه نمیشه ...

چیکار کنم من 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

عزیزم 

به مادرت بگو بهشون بگه

چقد مردم ازادن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به مادرت بگو بهشون بگهچقد مردم ازادن

مادرم ؟! میگه نمیشه خانومه آنقدر حرف میزنه پیش کسی آدم میترسه نزدیکش بشه حرف و هزار جور می‌چرخونه 

به خدا روانی شدم دیگه 

دلم میخواد فقط بریم از اینجا

یه بار مامانت بره درشونو بزنه دعوا کنه باهاشون ساکت میشن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یه بار مامانت بره درشونو بزنه دعوا کنه باهاشون ساکت میشن

خانومه خیلی حاشیه ایی هست همینطوری کلی حرف زده که ادم میترسه به قران نزدیکش شه 

مامان من زبونش و برای این نداره 

خانومه خیلی حاشیه ایی هست همینطوری کلی حرف زده که ادم میترسه به قران نزدیکش شه مامان من زبونش و برای ...

نمی تونید برید شکایت کنید؟ 

مستاجر هستن یا صابخونه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نمی تونید برید شکایت کنید؟ مستاجر هستن یا صابخونه

نه بابا شکایت چی  بابای من سمت این چیزا نمیره 

هر دو صاحب خونه هستیم 

بیچاره ذیشب سر کار بوده هنوز بیداره 

نه بابا شکایت چی بابای من سمت این چیزا نمیره هر دو صاحب خونه هستیم بیچاره ذیشب سر کار بوده هنوز بید ...

وای چه بده 

خودت نمیتونی بری؟ 😂

هوففف ن برم چی بگم سال دیگه یا میرم شهرمون یا از اینجا باید بریم روانی شدم خدا لعنتشون نکنه

خدا واقعا لعنتشون کنه 

میگم خودت میتونی درقبال کارهاشون اذیت کنی؟ 

مثلا پله هارو کثیف کن 

از این کارا ... 

مادرم ؟! میگه نمیشه خانومه آنقدر حرف میزنه پیش کسی آدم میترسه نزدیکش بشه حرف و هزار جور می‌چرخونه به ...

وای بخدا حق داری

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خدا واقعا لعنتشون کنه میگم خودت میتونی درقبال کارهاشون اذیت کنی؟ مثلا پله هارو کثیف کن از این کارا . ...

بدتر بشه سارا

خدا واقعا لعنتشون کنه میگم خودت میتونی درقبال کارهاشون اذیت کنی؟ مثلا پله هارو کثیف کن از این کارا . ...

😑😑😑بمیرمم همچین کاری نمیکنم منن

مامانم اول از همه میکشه منووو 

ساعت ۱۰ به بعد ما اجازه بلند کردن صدای تلویزیون حتی آهنگ رو نداریم 

مهمان میاد خونمون خجالت میکشیم بع قران