2777
2789
عنوان

میشه همگی یه لحظه بیاید…

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 95 پست
فقط میخوام از این جا برممم نمیدونم هم چطوریی

عزیزم‌..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شیطون😂😂

😂😂😂

تازه میرفتم تو بالکن 

چون اتاقم بالکن داشت اب میریختم تو بالکن شون 

بعد اب تا سه طبقه پایین میرفت 

طبقه پایینی ها فک میکردن تقصیر اوناست 😂😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار به مادرت بگو زنگ بزنه از این مشاوره های بهزیستی و اجتماعی اینا 

میان زنه رو می برن 

بگید بچشو میزنه 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بهار به مادرت بگو زنگ بزنه از این مشاوره های بهزیستی و اجتماعی اینا میان زنه رو می برن بگید بچشو میز ...

مامانم مث همیشه خونه نیست رفته جایی از ظهر 

حتمااا مامانم چرا خودم زنگ میزنممم

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

مامانم مث همیشه خونه نیست رفته جایی از ظهر حتمااا مامانم چرا خودم زنگ میزنممم

افرین خودت زنگ بزن 

ببین چنان صدای زنه بخوابه که نگو 

ولی یجوری بگو به اون پشتیبان که نگه شما گفتید 

زنگ بزنم چی بگممم نه بابااا

بگو همسایه بالایی بچش رو به قصد کشت میزنه 

زنه رو میبرن تیمارستان😂😂😂😂

اوه اوه چ چیزی بشه

ببین دیگه بیاد خونه صدای درشون هم نمیاد😂

هی دنیا نه بابا

چیه حالت خوب نیس؟ 

منم اوکی نیستم 

نه درس دارم منتظرم بابام برع سرکار باز بخونم

کلاس نهم بودی؟ 

کلاس نهم بودی؟

سنمو الکی زدم باو نمیشد امضا بذاری 

تو 2۷ سالته من چطور 22 باشم 

چقدر حرف زدیم اینجا گزارش میزنی بپاکم؟! نمیخوام کسی ببینه 😂🤦

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

سنمو الکی زدم باو نمیشد امضا بذاری تو 2۷ سالته من چطور 22 باشم چقدر حرف زدیم اینجا گزارش میزنی بپاکم ...

اوکی الان با سه اکانت گزارش میزنم 🌱

@شاهدخت_لندن  

@ihmk4